Prima pagină » Noutati » Ilegitim
Filme in curand

Ilegitim

Ilegitim

Filmul „Ilegitim” spune povestea a doi frati (Alina Grigore si Robi Urs) si iubirea lor ilegitima. Un tata medic (Adrian Titieni) si mai multe denunturi. O familie in care limita dintre moral si legal nu a existat niciodata. Nici macar in cazul unui avort. Intr-un interviu, Adrian Sitaru a declarat ca filmul atinge probleme ce tin de moralitate, dar atinge si probleme de legalitate. „Eu nu m-am gandit decat la propriile mele prejudecati, ipocrizii, la cele ale semenilor din jur, m-am gandit la o discriminare pe care nu ne-o asumam desi spunem că ne ridicam ca specie deasupra animalelor”, a afirmat el!

„Ilegitim” spune povestea a doi frati

Regia: Adrian Sitaru
Cu: Adrian Titieni, Albulescu Bogdan, Alina Grigore, Robi Urs
Gen film: Drama
Durata: 85 minute
Premiera in Romania: 18 martie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „Ilegitim” este doar Trailer pe acest site!

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.
Citeste si: Despre filmul online ce va aparea curand – Gods Egypt 2016!

Articole recomandate

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu