Home » Noutati » The Huntsman Winter’s War

Share This Post

The Huntsman Winter’s War

Filme in curand
Regia: Cedric Nicolas-Troyan
Cu: Chris Hemsworth, Charlize Theron
Gen film: Actiune, Aventuri, Drama, Fantastic
Durata: 107 minute
Premiera in Romania: 22 Aprilie, 2016

Filme in curand - Filme noi Risen: Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE(video) sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.

The Huntsman Winter’s War – Lumea fantastica din Razboinicul Vanator se dezvolta acum pentru a ne arata cat de periculos de legate sunt destinele lui Eric. Vanatorul razboinic, si ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth si Charlize Theron isi reiau rolurile in Razboinicul Vanator SI Craiasa Zapezii. O aventura epica spectaculoasa, in care ii vom mai vedea pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost. Regizorul Cedric Nicolas-Troyan (Maleficent, Alice in Wonderland) revine in spatele camerelor de filmat pentru o noua poveste spectaculoasa.

Cu mult inainte ca Ravenna (Theron), malefica regina, sa fie, aparent, invinsa de sabia curajoasei Alba ca Zapada. A fost martora plecarii din regat a surorii sale, Freya (Blunt). Dupa ce aceasta a suferit o tradare care i-a frant sufletul. Freya, care are puterea de a ingheta orice inamic, si-a petrecut viata in castelul sau de gheata izolat crescand si pregatind o intreaga legiune de vanatori letali. Printre care si Eric (Hemsworth) si razboinica Sara (Chastain). Pentru a vedea ca preferatii sai au sfidat singura si cea mai importanta cerinta a sa; sa-si inghete pe vecie inima, ca sa nu se poata indragosti niciodata.

Cand Freya afla despre moartea surorii sale, isi someaza soldatii sa duca Oglinda Magica la singura vrajitoare care mai are abilitatea de a-i extrage puterile. Dar, odata ce descopera ca Ravenna poate fi readusa din adancurile aurite ale oglinzii. Taramul magic va avea acum de infrunat o forta intunecata de doua ori mai puternica. E timpul ca armata lor sa se arate invincibila in fata celor doi razboinici alungati pentru ca au incalcat regula fundamentala a reginei lor. Dar e si timpul ca Eric si Sara sa lupte pentru a le invinge pe cele doua regine malefice. Dar si pentru a reusi sa se apropie pentru totdeauna unul de celalalt.

The Huntsman Winter’s War

De retinut: Filmul „The Huntsman Winter’s War” este doar Trailer pe acest site!

The Huntsman Winter's War

TRAILER Filme

Filme in curand: Cele mai noi aparitii de filme online le puteti gasi doar pe site-ul nostru.

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply