Prima pagină » Noutati » My Big Fat Greek Wedding 2
Filme in curand

My Big Fat Greek Wedding 2

Greek Wedding

My Big Fat Greek Wedding 2 (2016) Va plac comediile cu nunti? Ei bine, mai puneti una pe lista! In 2002, Joel Zwick ne-a facut cunostinta cu membrii familiei Portokalos, in My Big Fat Greek Wedding, iar aventurile simpaticului clan au placut atat de mult publicului incat filmul a avut incasari colosale, de 370 de milioane de dolari, chiar daca filmul a avut un buget de doar 5 milioane! Asa ca nu e de mirare ca, dupa 13 ani, aventurile familiei Portokalos continua. Intriga noului scenariu ne dezvaluie un secret al familiei si o noua petrecere de nunta. Despre care se spune ca va fi chiar mai mare si mai plina de peripetii, si care va reuni iar familia grecilor.

Pentru ca daca nici grecii nu stiu ca petreaca, atunci cine? De regie se ocupa Kirk Jones iar scenariul este scris tot de catre actrita Nia Vardalos, care l-a semnat si pe primul. Distributia este formata din John Corbett, Nia Vardalos, Rita Wilson, John Stamos, Alex Wolff, Mark Margolis, Lainie Kazan & Joey Faton.

My Big Fat Greek Wedding 2 (2016)

Regia: Kirk Jones
Cu: John Corbett, Nia Vardalos
Gen film: Comedie
Durata: 84 minute
Premiera in Romania: 1 Aprilie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „My Big Fat Greek Wedding 2” este doar Trailer pe acest site!

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016 care vor avea si subitrare in limba romana.
Citeste si: Despre filmul online ce va aparea curand – The Other Side of the Door!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply