Home » Noutati » Gods Egypt 2016

Share This Post

Gods Egypt 2016

Filme in curand
Gods of Egypt 2016
Regia: Alex Proyas
Cu: Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler
Gen film: Aventuri, Fantastic
Durata: 100 minute
Premiera in Romania: 26 februarie, 2016

Filmul Gods of Egypt - In acest film este vorba despre razbunare, magie, monstri si zei. Intriga din Gods of Egypt se declanseaja atunci cand unul dintre zei ucide pe altul. Cand supravietuirea speciei umane atarnand de un fir de ata, pe neasteptate din anonimat se ridica un erou, si incepe o misiune emotionanta de salvare a speciei umane si a lumii intregi.

Gods Egypt 2016
Seth, nemilosul lord al intunericului, a uzurpat tronul Egiptului, aruncand candva prosperul si pasnicul imperiu spre haos. Fiul lui Osiris, in incercarea de a-si razbuna tatal, se alege cu ochii scosi, un singur om. Un tanar indragostit de una din sclave ajuta la infrangerea zeului cel rau.
Doar o mana de rebeli eroici care se opun domniei sale salbatice, Bek, un muritor indraznet si curajos. Obtine ajutorul puternicului zeu Horus si formeaza o alianta neobisnuita impotriva zeului malific. Atat zeii cat si muritorii vor infruta multe obstacole foarte periculoase si va trebui sa treaca testul curajului si a sacrificiului daca vor sa castige confruntarea finala si sa se bucure de infrangerea zeului nebun.

Gods Egypt 2016

De retinut: Filmul Gods Egypt este doar Trailer pe acest site!

Gods Egypt film

TRAILER Filme

Despre filme in curand: Cele mai noi aparitii de filme online le puteti gasi doar pe site-ul nostru.

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply