Prima pagină » Noutati » Gods Egypt 2016
Filme in curand

Gods Egypt 2016

Gods Egypt 2016

Gods Egypt 2016: Seth, nemilosul lord al intunericului, a uzurpat tronul Egiptului, aruncand candva prosperul si pasnicul imperiu spre haos. Fiul lui Osiris, in incercarea de a-si razbuna tatal, se alege cu ochii scosi, un singur om. Un tanar indragostit de una din sclave ajuta la infrangerea zeului cel rau. Doar o mana de rebeli eroici care se opun domniei sale salbatice, Bek, un muritor indraznet si curajos. Obtine ajutorul puternicului zeu Horus si formeaza o alianta neobisnuita impotriva zeului malific. Atat zeii cat si muritorii vor infruta multe obstacole foarte periculoase si va trebui sa treaca testul curajului si a sacrificiului daca vor sa castige confruntarea finala si sa se bucure de infrangerea zeului nebun.

Filmul Gods of Egypt – In acest film este vorba despre razbunare, magie, monstri si zei. Intriga din Gods of Egypt se declanseaja atunci cand unul dintre zei ucide pe altul. Cand supravietuirea speciei umane atarnand de un fir de ata, pe neasteptate din anonimat se ridica un erou, si incepe o misiune emotionanta de salvare a speciei umane si a lumii intregi.

Gods Egypt 2016

Regia: Alex Proyas
Cu: Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler
Gen film: Aventuri, Fantastic
Durata: 100 minute
Premiera in Romania: 26 februarie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „Gods Egypt 2016” este doar Trailer pe acest site!

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.
Citeste si: Despre filmul online ce va aparea curand – The Divergent Series: Allegiant!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply