Prima pagină » Noutati » Eddie the Eagle (2016)
Filme in curand

Eddie the Eagle (2016)

Eddie the eagle

Eddie the Eagle (2016) – Eddie Vulturul este un film biografic, americano-britanic in regia lui Dexter Fletcher. Edwards, un schior britanic care in 1988 a devenit primul concurent olimpic pentru a reprezenta Marea Britanie in sariturile cu schiurile. Filmul a avut premiera mondiala la Festivalul de Film Sundance din 2016, la 26 ianuarie, 2016. Filmul a fost lansat de 20th Century Fox in Statele Unite, la 26 februarie 2016, si va fi lansat de Lionsgate in Regatul Unit la 28 martie, in 2016.

Eddie Eagle (2016)

Regia: Dexter Fletcher
Cu: Taron Egerton, Hugh Jackman, Christopher Walken
Gen film: Comedie, Drama, Sport
Durata: 105 minute
Premiera in Romania: 8 Aprilie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „Eddie the Eagle (2016)” este doar Trailer pe acest site!

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.
Citeste si: Despre filmul online ce va aparea curand – 10 Cloverfield Lane (2016)!

Articole recomandate

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu