Prima pagină » Noutati » The Divergent Series: Allegiant
Filme in curand

The Divergent Series: Allegiant

The Divergent Series - Allegiant

The Divergent Series – Allegiant: Tris si Four sunt obligati sa evadeze dincolo de zidurile care inconjoară orasul Chicago. Pe langa pericolele necunoscute care ii asteapta si obligati sa isi abandoneze pentru prima data prietenii si familia, Tris (Shailene Woodley) si Four (Theo James) alaturi de cativa alti prieteni, se vor aventura in lumea de dincolo de zidul imens care i-a inconjurat. Ei sunt luati sub custodia protectoare de catre o agentie misterioasa cunoscuta drept Biroul de Bunastare Genetica.

Ei descopera adevaruri nestiute pana atunci despre adevarata lor lume. Tot ce stiau devine irelevant in aceasta noua lume, iar cei doi trebuie sa aleaga in cine sa aiba incredere in momentul in care izbucneste un razboi care ameninta intreaga omenire. Pentru a supravietui, Tris va lua decizii aproape imposibile care ii vor testa curajul, sacrificiul si iubirea.

Filmul The Divergent Series – Allegiant: Dupa revelatia cutremuratoare din Insurgent, Tris si Four pornesc intr-o noua aventura, plina de pericole. Dupa ce Evelyn Johnson, liderul celor fara factiune si mama lui Tobias Eaton, preia conducerea Chicago-ului si decide sa desfiinteze sistemul factiunilor si a mai multor schimbari din ultima vreme.

Divergent Series – Allegiant

Regia: Robert Schwentke
Cu: Zoë Kravitz, Theo James, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller, Maggie Q
Gen film: Aventuri, SF
Durata: Nespecificat
Premiera in Romania: 11 martie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „The Divergent Series: Allegiant” este doar Trailer pe acest site!

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.
Citeste si: Despre filmul online ce va aparea curand – Pride and Prejudice and Zombies!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply