Home » Noutati » The Divergent Series: Allegiant

Share This Post

The Divergent Series: Allegiant

Filme in curand
The Divergent Series: Allegiant
Regia: Robert Schwentke
Cu: Zoë Kravitz, Theo James, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller, Maggie Q
Gen film: Aventuri, SF
Premiera in Romania: 11 martie, 2016

Filmul The Divergent Series - Allegiant: Dupa revelatia cutremuratoare din Insurgent, Tris si Four pornesc intr-o noua aventura, plina de pericole. Dupa ce Evelyn Johnson, liderul celor fara factiune si mama lui Tobias Eaton, preia conducerea Chicago-ului si decide sa desfiinteze sistemul factiunilor si a mai multor schimbari din ultima vreme.

The Divergent Series: Allegiant
Tris si Four sunt obligati sa evadeze dincolo de zidurile care inconjoară orasul Chicago. Pe langa pericolele necunoscute care ii asteapta si obligati sa isi abandoneze pentru prima data prietenii si familia, Tris (Shailene Woodley) si Four (Theo James) alaturi de cativa alti prieteni, se vor aventura in lumea de dincolo de zidul imens care i-a inconjurat. Ei sunt luati sub custodia protectoare de catre o agentie misterioasa cunoscuta drept Biroul de Bunastare Genetica.
Ei descopera adevaruri nestiute pana atunci despre adevarata lor lume. Tot ce stiau devine irelevant in aceasta noua lume ,iar cei doi trebuie sa aleaga in cine sa aiba incredere in momentul in care izbucneste un razboi care ameninta intreaga omenire. Pentru a supravietui, Tris va lua decizii aproape imposibile care ii vor testa curajul, sacrificiul si iubirea.

The Divergent Series

De retinut: Filmul The Divergent Series: Allegiant este doar Trailer pe acest site!

The Divergent Series

TRAILER Filme

Despre filme in curand: Cele mai noi aparitii de filme online le puteti gasi doar pe site-ul nostru.

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply