Prima pagină » Noutati » Dirty Grandpa
Filme in curand

Dirty Grandpa

Dirty Grandpa

Dirty Grandpa: Este un fel de surpriza: Trailer-ul film-ului Dirty Grandpa nu este atat de „murdar”, pe cat va asteptati. Jason Kelly (Zac Efron) este doar la un pas distanta de a deveni parter la firma de avocatura unde lucreaza de foarte mult timp. Insa pentru asta va trebuie sa se casatoreasca cu fiica cea rasfatata a sefului sau. Intre petrecerile scandaloase, confictele avute si o noapte de karaoke destul de obositoare, batranul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Mai tarziu insa realizeaza ca toate planurile sale sunt puse la grea incercare de un bunic guraliv, cu care el pleaca in vacanta de primavara la Daytona.

Sinopsis Dirty Grandpa

Batranul Dick (Robert De Niro) incearca cele mai provocatoare experiente. Si face tot posibilul sa isi convinga nepotul sa i se alature. La sfarsitul acestui concediu, bunicul guraliv si nepotul sau, descopera ca au foarte multe lucruri in comun. Pe care le pot invata unul de la celalalt si leaga o relatie de prietenie foarte stransa. La finalul acestui concediu atat bunicul cat si nepotul, descopera ca pot exista multe lucruri pe care le pot invata unul de la celalalt.

Incredibil dar adevarat isi dau seama ca pot lega o relatie mai stransa ca niciodata. Ulterior, Dick este condus la o comunitate de pensionare in Boca, unde acesta se impaca cu fiul sau. Comedia „Bunicul dezlantuit” (Dirty Grandpa) poate fi vizionata din 5 februarie pe marile ecrane. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment.

Regia: Dan Mazer
Cu: Robert De Niro, Zac Efron.
Gen film: Comedie
Durata: 102 minute
Premiera in Romania: 5 Februarie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „Dirty Grandpa” este doar Trailer pe acest site!

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.
Citeste si: Despre filmele online ce va aparea curand – Categorie Filme in curand!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply