Prima pagină » Noutati » Deadpool 2016
Filme in curand

Deadpool 2016

Deadpool 2016

Deadpool 2016 este un film online foarte bun bazat pe benzile desenate produse de cei de la Marvel si avandu-l in centru atentiei pe neconventionalul antierou. Acest film va fi un „restart” total al personajului X-Men Origins Wolverine. Povestea originilor acestui fost agent din cadrul Fortelor Speciale. Acesta, se lasa supus unui experiment drastic care ii confera puteri de vindecare accelerate in urma cancerului de care sufera, incercand cu disperare sa scape. Din cauza acestei boli a suferit si niste probleme la piele care la desfigurat. El dezvolta un alter ego pe care-l numeste Deadpool. Refacut s inarmat cu aceste noi capacitati si un simt al umorului negru. Il cauta in disperare pe cel care a fost cat pe ce sa ii distruga viata si incearca sa-l distruga la randul sau.

Deadpool 2016

Acest film „Deadpool 2016” va fi in premiera in Romania pe 12 februarie, 2016. Personajul principal din X-Men Origins Wolverine. Deadpool supranumit „mercenarul cu gura mare”, in urma unui expriment militar care dorea sa obtina abilitatea de regenerare a lui Wolverine, puteri incredibile (prelungirea vietii gratie puterilor de refacere ale organismului sau, invulnerabilitatea la puteri telepatice si telekinezice dar si rezistenta la droguri si toxine).

Regia: Tim Miller
Cu: Ryan Reynolds, Gina Carano
Gen film: Actiune, Fantastic, SF
Durata: 106 minute
Premiera in Romania: 12 Februarie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „Deadpool 2016” este doar Trailer pe acest site!

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.
Citeste si: Despre filmul online ce va aparea curand – Dirty Grandpa!

Articole recomandate

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu