Home » Noutati » Deadpool 2016

Share This Post

Deadpool 2016

Filme in curand
Regia: Tim Miller
Cu: Ryan Reynolds, Gina Carano.
Gen film: Actiune, Fantastic, SF
Durata: 106 minute
Premiera in Romania: 12.02.2016

Acest film va fi in premiera pe 12 februarie, 2016. Personajul principal din X-Men Origins Wolverine. Deadpool supranumit "mercenarul cu gura mare", in urma unui expriment militar care dorea sa obtina abilitatea de regenerare a lui Wolverine, puteri incredibile (prelungirea vietii gratie puterilor de refacere ale organismului sau, invulnerabilitatea la puteri telepatice si telekinezice dar si rezistenta la droguri si toxine).

Deadpool 2016 este un film online foarte bun bazat pe benzile desenate produse de cei de la Marvel si avandu-l in centru atentiei pe neconventionalul antierou. Acest film va fi un „restart” total al personajului X-Men Origins Wolverine. Povestea originilor acestui fost agent din cadrul Fortelor Speciale. Acesta, se lasa supus unui experiment drastic care ii confera puteri de vindecare accelerate in urma cancerului de care sufera, incercand cu disperare sa scape.

Deadpool 2016

Trailer Film Deadpool 2016. Din cauza acestei boli a suferit si niste probleme la piele care la desfigurat. El dezvolta un alter ego pe care-l numeste Deadpool. Refacut s inarmat cu aceste noi capacitati si un simt al umorului negru. Il cauta in disperare pe cel care a fost cat pe ce sa ii distruga viata si incearca sa-l distruga la randul sau.

Filmul Deadpool 2016 nu este disponibil spre vizionare. Premiera in Romania va avea loc in data de 12.02.2016.

De retinut: Filmul Deadpool 2016 este doar Trailer pe acest site!

Film Deadpool 2016

TRAILER Filme

Despre filmele ce vor aparea in curand. Cele mai noi aparitii de filme online le puteti gasi doar pe site-ul nostru.

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply