Prima pagină » Noutati » 10 Cloverfield Lane (2016)
Filme in curand

10 Cloverfield Lane (2016)

10 Cloverfield Lane

10 Cloverfield Lane (2016) – Dupa ce a supravietuit unui accident de masina, o femeie se trezeste intr -o pivnita subterana, unde are loc cea mai mare parte a filmului. Ea se teme ca a fost rapita de un supravietuitor, care ii spune ca a salvat viata, si ca un atac chimic la nivel mondial a parasit suprafata Pamantului nelocuibile. Nesigur ce sa creada, ea decide ca trebuie sa scape, indiferent de pericolele cu care se poate confrunta cu exteriorul.

10 Cloverfield Lane (2016)

Regia: Dan Trachtenberg
Cu: Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr.
Gen film: Drama, Mister, SF
Durata: 105 minute
Premiera in Romania: 8 Aprilie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „10 Cloverfield Lane (2016)” este doar Trailer pe acest site!

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.
Citeste si: Despre filmul online ce va aparea curand – My Big Fat Greek Wedding 2!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply