Home » Noutati » 10 Cloverfield Lane (2016)

Share This Post

10 Cloverfield Lane (2016)

Filme in curand
Regia: Dan Trachtenberg
Cu: Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr.
Gen film: Drama, Mister, SF
Durata: 105 minute
Premiera in Romania: 8 Aprilie, 2016

Filme in curand - 10 Cloverfield Lane (2016): Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE(video) sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.

10 Cloverfield Lane (2016) – Dupa ce a supravietuit unui accident de masina, o femeie se trezeste intr -o pivnita subterana, unde are loc cea mai mare parte a filmului. Ea se teme ca a fost rapita de un supravietuitor, care ii spune ca a salvat viata, si ca un atac chimic la nivel mondial a parasit suprafata Pamantului nelocuibile. Nesigur ce sa creada, ea decide ca trebuie sa scape, indiferent de pericolele cu care se poate confrunta cu exteriorul.

10 Cloverfield Lane (2016)

De retinut: Filmul 10 Cloverfield Lane (2016) este doar Trailer pe acest site!

10 Cloverfield Lane (2016)

TRAILER Filme

Despre filme in curand: Cele mai noi aparitii de filme online le puteti gasi doar pe site-ul nostru.

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Articole recomandate

Join to chat – License Creative Commons

Share This Post

Leave a Reply