Acasă » Evenimente » Postmodern Jukebox revine în România

Postmodern Jukebox revine în România

Postmodern Jukebox revine în România la Sala Palatului din București
Postmodern Jukebox revine în România la Sala Palatului din București.
Loading Map....

Postmodern Jukebox revine în România

Data: 03/11/2019
Orele: 20:00

Locație: Sala Palatului, București


Proiectul muzical american Postmodern Jukebox face înconjurul lumii cu turneul „Welcome to the Twentiens 2.0 Tour„. Va ajunge în România la Sala Palatului din București pe 3 noiembrie, 2019. Turneul își propune să deschidă porțile unei noi ere în muzică. O eră în care creatorul Postmodern Jukebox (Scott Bradlee) își dorește să existe o reîntoarcere la stilurile și măiestria artistică, ce au făcut nemuritoare muzica generațiilor anterioare. Turneul al Postmodern Jukebox din 2019 va cuprinde 250 de orașe.

Înființată de Scot Bradlee în 2009, Postmodern Jukebox are peste un miliard de vizualizări ale pieselor sale pe YouTube. Cu peste 3.5 milioane de abonați pe canal și peste 1.7 milioane de fani pe FaceBook. În ultimii 5 ani, trupa PMJ a avut sute de concerte sold-out pe 6 continente. Au cântat la celebrul Show de televiziune „Good Morning America”. Au urcat în primele poziții în Billoard și iTunes. Și și-au transformat fanii în vedete, precum Beyonce, Adam Levine (Maroon5), Gwen Stefani, Blondie, Ashton Kutcher, Zoe Deschanel sau Elisabeth Banks.

Postmodern Jukebox

Au făcut senzație pe YouTube atunci când coverul lor do-woop „We Can’t Stop” (Miley Cyrus) a adunat peste 21 de milioane de vizualizări. Varianta lor la „Creep”, piesa celor de la Radiohead a intrat în topul People a celor mai bune cover-uri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor „Royals”, cu peste 26 milioane de vizualizări pe YouTube, spunând că este cover-ul său favorit.

„În secolul trecut, anii ’20 ne-au dat jazz-ul, forma cea mai pură a artei americane. Oare ce ne vor aduce anii ’20 ai acestui secol?”, se întreabă Bradlee. Un lucru e sigur! Lumea este obosită de clickbait, reality-show-uri mediocre și dependența de telefoane. Care ne-au făcut, în ultima perioadă decât să ne dividă. Vrem să le transmitem oamenilor să uite de toate acestea. Să își lase preocupările deoparte, măcar pentru o seară și să vină alături de noi pentru a se putea bucura de Postmodern Jukebox, în viața reală! Alături de artiști talentați, de voci puternice și de sunet curat, pe scurt de un concert 100% live!

Vedeți toate evenimentele adăugate pe socializam.com – Evenimente.

„Când cream conceptul unui turneu, spune Bradlee, ne concentrăm foarte mult pe alegerea celei mai potrivite voci pentru fiecare piesă. Pentru că doar așa poți simți o emoție autentică și poți construi o experiență uimitoare pentru fani. Pregătiți-vă pentru o petrecere senzațională în stilul anilor ’20, cu un live performance de neuitat alături de Postmodern Jukebox, ca în vremea Marelui Gatsby!”

Bilete concert

Biletele pentru Concertul Postmodern Jukebox sunt disponibile pe Eventim.ro

  • Vip Normal (un loc premium rezervat în rândurile 2-7, fără alte beneficii) – 200 lei.
  • Vip Tour Package (un loc premium rezervat în rândurile 6-7. Poster de colecție cu autograful membrilor Postmodern Jukebox, ecuson VIP laminat, valabilitate limitată) – 415 lei.
  • Vip Meet and Greet (un loc premium rezervat în rândurile 2-5. exclusive meet & greet cu membrii Postmodern Jukebox. Fotografie personală cu membrii PMJ, poster de colecție cu autograful artiștilor. Ecuson oficial meet & greet laminat, valabilitate limitată) – 625 lei.

Alătură-te chat-ului online

  • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
  • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
  • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
  • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
  • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
  • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
  • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Distribuie această postare
Scris de Socializam
Deși brandul „Chat Socializam” este doar de câțiva ani pe Google, noi, echipa din spatele lui, avem o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Acești 10 ani minunați ne-au învățat cum să transformăm Socializam.com într-un site de succes, atât pentru noi cât și pentru useri / utilizatorii noștri. Tot experiența ne-a învățat cel mai important lucru pentru a reuși: SERIOZITATEA.
Spune-ți părerea!
10