Acasă » Evenimente » Concert Enrique Iglesias

Concert Enrique Iglesias

Concert Enrique Iglesias pe 29 octombrie 2019
Concert Enrique Iglesias pe 29 octombrie 2019
Loading Map....

Concert Enrique Iglesias

Data: 29/10/2019
Orele: 20:00

Locație: BT Arena, Cluj-Napoca


Concert Enrique Iglesias pe 29 octombrie 2019, pentru prima data la Cluj pe BT Arena. Atunci va avea loc mult așteptatul eveniment al turneului All the hits LIVE. Starul va încânta fanii cu cele mai cunoscute piese, care sunt deja în topurile internaționale: Bailamos, Be With You, Rhythm Divine, Duele El Corazon, El Bano, Subeme La Radio, I Do not Dance (Without You) sau Move To Miami.

Concert Enrique Iglesias pe 29 octombrie 2019

Starul latino, Enrique Iglesias este considerat unul dintre cei mai influenți cântăreți ai momentului. Până în acest moment niciun alt artist pop nu a reușit să aibă atât de multe piese în topurile internaționale într-un timp atât de scurt. Concertul de la Cluj face parte din turneul All the hits live, spectacol gândit să impresioneze publicul din toate punctele de vedere.

Preț bilete eveniment

 • Preț bilet eveniment: de la 135 lei
 • VIP: preț normal 399 lei
 • Categoria 1: de la 299 lei
 • Categoria 2: de la 249 lei
 • Categoria 3: de la 199 lei
 • Categoria 4: de la 149 lei

Biletele pentru Concert Enrique Iglesias, vor fi rezervate pentru o perioadă limitată. Cumpără bilet pe eventim.ro.

Vedeți toate evenimentele adăugate pe socializam.com – Evenimente.

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias fiul renumitului Julio Iglesias și al jurnalistei Isabel Preysler este un cântăreț, cantautor, manechin, actor, muzician și producător muzical de origine spaniolă. Enrique a debutat odată cu apariția albumului care îi poartă numele, lansat în anul 1995. Până în anul 2000 a mai lansat 2 albume în limba spaniolă; Vivir (1997) și Cosas del Amor, dar și unul în limba engleză, intitulat Enrique. În anul 2008 a lansat două albume de compilație. În ultimul deceniu a mai lansat patru albume de studio, cel mai recent este „Sex and Love, lansat în 2014”.

Răsplata prestației muzicale de calitate a lui Enrique Iglesias este reprezentată de cele șase premii Billboard câștigate în anul 2009, dar și de cele peste șaizeci de milioane de înregistrări vândute la nivel internațional.

În data de 23 august 2018 a colaborat pentru prima oară cu un muzician român, și anume cu cântăreața Andra la remixul piesei Nos Fuimos Lejos. wikipedia.org

Alătură-te chat-ului online

 • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
 • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
 • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
 • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
 • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
 • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
 • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Distribuie această postare
Scris de Socializam
Deși brandul „Chat Socializam” este doar de câțiva ani pe Google, noi, echipa din spatele lui, avem o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Acești 10 ani minunați ne-au învățat cum să transformăm Socializam.com într-un site de succes, atât pentru noi cât și pentru useri / utilizatorii noștri. Tot experiența ne-a învățat cel mai important lucru pentru a reuși: SERIOZITATEA.
Spune-ți părerea!
10