Ești aici: Acasă » Bon Jovi revine în România

Bon Jovi revine în România

Bon Jovi revine în România
Bon Jovi revine în România
Loading Map....

Bon Jovi revine în România

Data: 21/06/2019
Orele: Toată ziua

Locație: Piața Constituției

Categorie:

Bon Jovi revine în România, pe 21 iulie 2019, care va susține un concert în Piața Constituției din București. Concertul va promova cel mai recent album “This House Is Not For Sale“. Acest album anunță punctul de plecare pentru o nouă eră muzicală semnată de Bon Jovi și colegii săi. La acest eveniment sunt așteptați peste 60 de mii de spectatori. Turneul va demara pe 31 mai, la Moscova și reunește 18 show-uri în 14 țări europene: Rusia, Estonia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Germania, Spania, Elveția, Polonia, Belgia, Austria și România.

Trupa Bon Jovi revine în România în următoare formulă:

Jon Bon Jovi (voce și chitară), Tico Torre (baterie), Huhg McDonald (bass), David Bryan (clape), John Shanks (co-producător și co-compozitor) și chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013. Trupa pune accentul pe melodiile îndrăgite de fani, pregătind o selecție de aproximativ 95 de melodii. “It’s My Life”, “You Give a Bad Name”, “Wanted Dear Or Alive”, Bad Medicine” și “Livin ‘On a Prayer”.

“Bon Jovi s-a reinventat. Ne-am dat refresh. Sunăm mai bine ca niciodată și ne bucurăm de fiecare minute. Suntem acolo ca o trupă, hrănindu-ne și făcându-ne fanii fericiți. Este timpul nostru, din nou”, a declarat Jon.

Biletele pentru concert Bon Jovi, s-au pus în vânzare pe 29 octombrie:

  • Acces General: 230 lei.
  • Golden Circle: 380 lei.
  • Diamond Circle: 600 lei.
  • Tribuna VIP (2 tribune stânga-dreapta): 750 lei.

Pe lângă cele patru categorii de bilete se mai găsesc și pachetele VIP Experience Package.

Despre Bon Jovi

Bon Jovi este o trupă americană din Sayreville, New Jersey, formată în 1983 de către solistul Jon Bon Jovi, pianistul și clăparul David Bryan și toboșarul Tico Torrer. Stilul muzical al trupei a fost caracterizat în general ca hard-rock, pop/hair metal, arena rock, pop rock. Influența a venit din partea unor trupe de renume precum; The Rolling Stones, Aerosmith, Van Helen, The Beatles sau The Animals. Trupa a dobândit recunoașterea la nivel internațional în 1986, cu albumul “Slippery When Wet”. egalat cu același succes în 1988 de cel de-al patrulea album, “New Jersey”.

Notă de final: Trupa de rock Jon Bon Jovi este unul din cele mai așteptate concerte din anul 2019. Primul concert susținut de trupa Bon Jovi în România, s-a desfășurat la București, în fața Palatului Parlamentului, pe 10 mai 2011.

Obțineți ultimele noutăți adăugate!

  • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
  • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
  • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Distribuie această postare
Spune-ți părerea!
00

Lasă un răspuns (Adaugă răspunsul tău).