Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Targ de nunti – ”Wedding Fever”

4 martie, 2016 - 6 martie, 2016

Gratuit
Targ de nunti

Targ de nunti – ”Wedding Fever”: Targul de nunti va avea loc in Dolj, 4-6 Martie 2016 in Centrul Multifunctional. Menirea acestui eveniment este de a-i inspira si a-i sprijinii pe viitorii miri in luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor. In acord cu personalitatea si asteptarile acestora. Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii si produse necesare organizarii unei nunti.

Targ de nunti – ”Wedding Fever”

Aici veti putea gasi orice va intereseaza in materie de organizare a unei nunti, de la flori. Distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta pana la restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video etc. De asemenea, expozitia va include si evenimente interactive precum. Show-uri demonstrative de beauty, mini-spectacole de dans, spectacole de sunet si lumini dar si o tombola cu premii.

Evenimente socializam

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons. Cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! – Discuta despre asta pe chat. Detalii despre serverul nostru de irc le gasiti pe – roircop.info.

Detalii

Începere:
4 martie, 2016
Se termină:
6 martie, 2016
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Dolj
Golj, Dolj România + Harta Google

Organizator

Centrul Multifunctional

Articole recomandate

Leave a Reply