Ești aici: Acasă » Evenimente » Sărbătoarea Subcarpați 1 decembrie 2018
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Sărbătoarea Subcarpați 1 decembrie 2018

1 decembrie, 2018 - Ora19:00

65Lei – 70Lei
Sărbătoarea Subcarpați 1 decembrie 2018

Sărbătoarea Subcarpați 1 decembrie 2018 la Arenele Române București, tradiția spune să ne strângem cu toții pentru această mare sărbătoare. Ca în fiecare an, trupa păstrează tradiția și invită publicul unde își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții de Ziua Națională. BestMusic vă invita în acest an să ne ținem obiceiul în picioare și să facem încă un concert sold out. Subcarpați e un mix explosiv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenam cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de hip-hop, dubstep, rap și dancehall.

Sărbătoarea Subcarpați 1 decembrie 2018

Sărbătoarea Subcarpați va avea loc sâmbătă, 1 decembrie 2018, cu ora de începere 19:00. Cu locația pe Arenele Române (cort încălzit), București, Organizator BestMusic Live Concerts. Prețuri, presale: 65-70 lei și la intrare 80 lei. Un eveniment creat de BestMusic live concerts & Culese din cartier powered by Radio Guerrilla. Cumpără bilete.

Evenimente Sărbătoarea Subcarpați. Dorința multor români din Spania s-a împlinit! Mult apreciata trupa Subcarpați a cantat pentru prima data în Spania. Concertul având loc în 2 locații. În Barcelona pe sâmbătă 23 iunie, 2018, ora 21:00. În Madrid duminica 24 mai, 2018, ora 21:00. Anul trecut au lansat albumul Statele Unite ale Balcanilor. Iar în ultima lună din 2017 ei își propun să mai facă un concert sold-out, că na, doar trebuie păstrată tradiția. Trupa fiind descrisă în cotidianul britanic The Guardian drept un mix explosiv între vechi și nou. O combinație electrică care aduce împreună melancolia specifică pieselor folk românești și cântecele de unitate. Instrumente tradiționale și ritmuri de hip-hop, dubstep și dancehall.

Proiect muzical Subcarpați

Sărbătoarea Subcarpați este un proiect muzical lansându-se în 2010, de solistul trupei Suie Paparude, MC Bean (Alexe Marius Andrei). Combinând muzica electronică și hip-hop cu influente din folclor, punând preț pe tot ce înseamnă tradițional românesc. Proiectul este susținut de zeci de trupe și artiști, precum AFO, Geneza, OCS, DJ Crissss și nu numai. În proiect au fost sau sunt implicați mai mulți artiști precum; Escqu, Omu’ Gnom (Raparta), DJ Limun, Mara și Dragonu de la Specii, VJ Andri, DJ Power Pe Pinil, Vali Umbra, Argatu’, Georgiana Mănăilă și alți colaboratori.

Argatu’ este unul dintre cei mai apreciați producători muzicali din România ultimilor ani. Este afiliat cu marea familie Subcarpați (Sărbătoarea Subcarpați). fiind frecvent asociat cu membrii trupelor „Cred că sunt extraterestru sau Frații Grime”. A debutat oficial în anul 2012, până la ora actuală având 3 materiale discografice. toate intitulate sugestiv „Culese din Cartier”, înregistrate la casa de producții cu același nume. Totodată, are un album intitulat „Începături”, lansat în anul 2017. Acesta are 10 piese, fiind singurul său album în care apare și în postură de interpret, nu doar producător. Are piese realizate în colaborare cu artiști precum; MC Bean, Vali Umbra, AFO sau chiar Subcarpați, dintre care putem aminti „Regele pe deal”, „Camarad” sau „Să răsune-n țara noastră”.

Detalii

Data:
1 decembrie, 2018
Timp:
19:00
Preţ:
65Lei – 70Lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,

Organizator

BestMusic Live Concerts
Telefon:
n/a
Email:
info@bestmusic.ro
Sit web:
https://www.bestmusic.ro/

Loc de întâlnire

Arenele Române
Cuțitul de Argint 26
București,București040558România
+ Harta Google
Telefon:
0371021561