Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Dylan Moran revine la Bucuresti! ”Off the hook”

3 februarie, 2016

Gratuit
Dylan moran eveniment bucuresti

Dylan Moran revine la bucuresti: ”Off the hook” Bucuresti, miercuri 3 feb 2016 – ”Off the hook” este noul spectacol de stand-up comedy pregatit de cel supranumit si ”Oscar Wilde al comediei”, Dylan Moran. Pe 3 ianuarie 2016, cei care prefera comedia sarcastica, cultivata si conectata la realitatea cotifdiana. Au ocazia sa-l revada pe artist la Sala ArCuB. Dylan Moran este un artist versatil. Un comediant foarte apreciat la nivel international care joaca in filme si chiar le produce. Exceland in toate aceste domenii. Acesta a debutat pe scena stand-up in 1992.

Dylan Moran revine la Bucuresti!

Turneul european ”Off the hook” a debutat in Islanda pe 24 octombrie 2015 si se va incheia in martie 2016, in Croatia. In Romania, Dylan Moran va ajunge pe 3 februarie, la sala ArCub. Biletele fiind disponibile pe eventim.ro. Preturile variaza in functie de distanta de fata de scena. 125 lei (la balcon) si 150 lei (parter). Spectacolul este programat sa inceapa la ora 19:00, evenimentul desfasurandu-se exclusiv in limba engleza.

Evenimente socializam

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons. Cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! – Discuta despre asta pe chat. Detalii despre serverul nostru de irc le gasiti pe – roircop.info.

Detalii

Data:
3 februarie, 2016
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Bucuresti
Bucuresti, Bucuresti România + Harta Google
Sit web:
Socializam.com

Organizator

Sala ArCub

Articole recomandate

Leave a Reply