Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Delia Welcome to Deliria

2 aprilie, 2016

Gratuit
Delia welcome - show de exceptie

Delia Welcome to Deliria. Delia pregateste un show de exceptie pentru 2016 – „Welcome to Deliria„. Care va avea loc la Sala Palatului, pe 2 aprilie, de la ora 20:00. Anul 2015 a fost clar anul Delia Welcome. „Pe aripi de vant” a fost prima piesa care a stationat 21 de saptamani no 1 in Media Forest. Iar „Cum ne noi” alaturi de Carla’s Dreams a depasit recordori inimaginabile. A fost prima piesa în limba romana care a depasit 10 milioane de vizualizari pe youtube in mai putin de o luna. Si a fost declarata de curand cea mai vizualizata din Romania in acest an, cu peste 33 de milioane de vizualizari. „Da, mama” a fost piesa care a schimbat industria muzicala, fiind considerata cea mai indrazneata piesa din ultimii ani si a generat aproape 29 de milioane de vizualizari în doar 5 luni de la aparitie.

Delia Welcome – Show de exceptie

Cu asa cifre in spate, comparabile doar cu artistii internationali, Delia pregateste urmatorul show la Sala Palatului. Dupa un sold out in 2015, artista va pregateste intrarea in lumea ei. Pentru o seara plina de imaginatie, muzica, surprize si invitati neasteptati!
Biletele pot fi achizitionate de aici

Evenimente socializam

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons. Cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! – Discuta despre asta pe chat. Detalii despre serverul nostru de irc le gasiti pe – roircop.info.

Detalii

Data:
2 aprilie, 2016
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Bucuresti
Bucuresti, Bucuresti România + Harta Google
Sit web:
Socializam.com

Organizator

Sala Palatului

Articole recomandate

Leave a Reply