Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert Lara Fabian – Sala Polivalenta Cluj-Napoca

20 aprilie, 2016

Gratuit
Concert Lara Fabian

Concert Lara Fabian – Sala Polivalenta Cluj-Napoca. Lara Fabian isi prezinta noul „Ma vie dans la tienne”, care deja este pe piata de pe 6 noiembrie 2015. In acest album sunt incluse si 2 versiuni ale piesei ,,Quand je ne chante pas’’ care nu au fost niciodata redate publicului. Curios despre noul ei album este munca depusa in colaborare cu compozitorul David Gategno. (care a lucrat cu Celine Dion, Louane, Nolwenn Leroy si altii.) si Elodie Hesme (Florent Pagny).

Concert Lara Fabian

Melodiile noului disc, ce sunt dedicate fiicei, sotului si celei mai bune prietene. Marcheaza intoarcerea la originile muzicale ale artistei. Intre balade romantice si cantece pop care ii pun vocea extraordinara in valoare.
Lara Fabian revine in Romania pentru doua concerte la Cluj-Napoca si la Bucuresti. Pe data de 20 aprilie 2016, cantareata belgiana va concerta la Sala Polivalenta din Cluj Napoca.
Biletele pot fi achizitionate de aici

Evenimente socializam

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons. Cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! – Discuta despre asta pe chat. Detalii despre serverul nostru de irc le gasiti pe – roircop.info.

Detalii

Data:
20 aprilie, 2016
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, Cluj-Napoca România + Harta Google
Sit web:
Socializam.com

Organizator

Sala Polivalenta

Articole recomandate

Leave a Reply