Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Arta si feminism in romania moderna

15 decembrie, 2015 - 17 aprilie, 2016

Gratuit
Arta si feminism - romania moderna

Arta si feminism in romania moderna.
Expozitia „EGAL. ARTA SI FEMINISM IN ROMANIA MODERNA” la muzeul national de arta al Romaniei.
Muzeul National de Arta al Romaniei va invita pana pe 17 aprilie 2016 sa vizitati expozitia, ce propune o lectura noua si complexa a artei feminine. Expozitia EGAL. Arta si feminism in Romania moderna este organizata de catre Departamentul de Arta Romaneasca Moderna al muzeului. Coordonatoare: Monica Enache. Curatoare: Valentina Iancu.

Arta si feminism in romania moderna

Expozitia propune o lectura noua si complexa a artei feminine. Creatiei primelor artiste din Romania i se alatura activitatea militanta pentru emancipare pe care acestea au desfaşurat-o ca parte complementara a unui intreg insuficient explorat pana astazi. Expozitia reuneste piese semnate de 21 de artiste, printre care Cecilia Cutescu-Storck, Nina Arbore, Nadia Bulighin, Maria Ciurdea Steurer, Irina Codreanu, Milita Petrascu, Merica Ramniceanu, Magdalena Radulescu etc.

Evenimente socializam

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons. Cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! – Discuta despre asta pe chat. Detalii despre serverul nostru de irc le gasiti pe – roircop.info.

Detalii

Începere:
15 decembrie, 2015
Se termină:
17 aprilie, 2016
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Muzeul National de Arta al Romaniei
Bucuresti, Bucuresti România + Harta Google
Sit web:
www.socializam.com

Organizator

Departamentul de Artă Românească

Articole recomandate

Leave a Reply