Distribuie prin like sau share pe rețelele sociale! Știm că te-ai distrat online alături de echipa Socializam. Dar, cum ar fi dacă te-ai distra alături de cunoștințele tale și prietenii tăi virtuali la un loc? Cu un simplu „distribuire” pe rețelele sociale a chat-ului Socializam, poți distribui prietenilor să se alăture ție! Aici poți ține legătura cu prietenii, cunoscuții și membrii site-ului.

Pe pagina de socializare a site-ului, poți distribui poze, melodii, bancuri cu toți prietenii tăi virtuali. Distribuie pagina și cunoscuților tăi pentru a le arăta ce înseamnă distracția! Cu toții avem un meme amuzant pe care vrem să-l distribuim online.

Accesează online chat-ul de pe rețelele sociale și discută prin chat live! Cu un simplu click pe messenger de pe rețelele sociale. Rețele sociale precum; Facebook, Instagram, Google Hangouts, Twitter, Pinterest, LinkedIn sau YouTube, poți împărți zâmbetul tău cu amicii tăi!

Distribuie prin like sau share

Postează acest mod de socializare și poți ajunge mai repede la prietenii tăi virtuali de pe chat, pe pagina de Facebook. Cu un singur clic poți împrăștia distracția! Nu poți nega că distracția de pe chat are termen de comparative! Distribuie pe rețelele de socializare, să știe și cunoscuții tăi unde te simți bine, unde asculți cea mai bună muzică la radio live.

Dând like-uri sau share paginii noastre pe rețelele sociale, iți poți descoperi prietenii de pe chat with people. Aici puteți împărtăși pozele, video-urile preferate, puteți distribui prietenilor poze funny sau melodiile preferate, sau puteți discuta live prin messenger chat.

Distribuie pe Facebook

Vizitează-ne pagina noastră creată pe Facebook (www.facebook.com). Dacă îți place chat-ul online de pe socializam.com, acum îl puteți distribui prietenilor sau cunoscuților pe Facebook.

Pentru a trimite prietenilor sau cunoscuților accesați pagina noastră pe Facebook. Dacă nu ai deja un cont pe Facebook, îți poți crea unul deschizând Facebook page în browser.

Înregistrarea este foarte simplă, trebuie doar să ai o adresă de mail validă sau un număr de telefon. După ce v-ați înregistrat, deschideți pagina „my facebook” unde puteți personaliza setările de profile. Pe profile Facebook vă puteți adăuga poze personale, vă puteți seta poza de profil și de copertă și multe altele.

Distribuie pe Google + (Rețea închisă)

Vizitează-ne pagina noastră pe Google + (www.plus.google.com). Dacă îți place chat-ul de pe socializam.com, acum îl puteți trimite prietenilor accesând motorul de căutare Google, accesând link-ul google plus. Socializam a folosit Google +.

Pentru a-ți crea cont pe Google trebuie să accesezi pagina creare cont și va trebui să completezi toate câmpurile necesare. Înregistrarea pe Google este foarte simplu și ușor de creat și nu te costă nimic, serviciul este gratuit. După ce te-ai înregistrat îți poți configura profilul după bunul plac și poți avea acces la toate serviciile Google.

Distribuie pe Twitter

Suntem online și te Twitter, vizitează-ne pagina noastră pe Twitter (www.twitter.com). Dacă îți place chat-ul oferit de socializam.com, acum îl poți distribui prietenilor sau cunoscuților pe Twitter. Pentru a trimite această pagină și prietenilor, puteți vizita profilul nostru pe Twitter.

Dacă vrei să faci parte din rețeaua de socializare Twitter, va trebui să-ți creezi mai întâi un cont. Înregistrarea este simplu și gratuit, îți trebuie doar o adresă de e-mail validă de pe care va trebui să-ți confirmi contul.

Twitter este unu dintre cele mai mari și mai importante site-uri de socializare (social media) de pe internet. Creează-ți propriul brand Twitter și începe să distribui postările tale preferate.

Distribuie pe Pinterest

Vizitează-ne pagina noastră pe Pinterest (www.pinterest.com). Dacă îți place chat-ul de pe socializam.com, îl puteți trimite cunoscuților sau prietenilor, accesând pagina Pinterest.

Creează-ți propriul cont pe Pinterest, gratuit, adaugă-ți pozele tale preferate în colecția ta de fotografii. Pinterest este o rețea socială care permite crearea și împărtășirea de conținut vizual. Pe Pinterest vei găsi imagini de toate felurile, pe care poți să le apreciezi prin like, să le comentezi, să le salvezi în tabloul tău sau chiar să le distribui în alte grupuri prin Pin.

Distribuie pe YouTube

Vizitează-ne pagina noastră pe YouTube (www.youtube.com). Dacă îți place chat-ul socializam, acum îl puteți posta pe YouTube, accesând următorul link https://www.youtube.com/c/SocializamCom.

Distribuie pe LinkedIn

Vizitează-ne pagina noastră pe LinkedIn (www.linkedin.com). Dacă îți place chat-ul de pe socializam.com, acum îl puteți trimite pe LinkedIn, accesând următorul link https://www.linkedin.com/company/socializam.

Distribuie pe Instagram

Vizitează-ne pagina noastră pe Instagram (www.instagram.com). Dacă îți place chat-ul de pe socializam.com, acum îl puteți trimite pe Instagram, accesând următorul link https://www.instagram.com/socializam.

Pentru a vedea lista întreagă a rețelelor de socializare, accesează Social networking. Poți distribui orice ți-a adus un zâmbet pe buze, fiindcă și noi zâmbim când voi sunteți happy!