Prima pagină » Noutati » Webcam si microfon
Despre

Webcam si microfon

Webcam si microfon

Webcam si microfon; Webcam-ul este o camera video ce capteaza si transmite imaginile in timp real de catre un calculator catre altul. Microfonul este un aparat care transmite sunetul in timp real, care face o conversatie mult mai simpla si usoara. Pe chatul socializam se poate comunica live si cu ajutorul webcam-ului si al microfonului cu fete si baieti din intreaga lume. Acest chat online din romania cu webcam si microfon este diferit fata de chatul simplu fara flash. Prin faptul ca interlocutorii, pe langa faptul ca discuta intre ei in scris, dar se pot vedea si auzi live unii pe alti. Conecteaza-te online pe pagina web de chat cu flash, dotat cu camera web si microfon sau de pe mIRC/script de pe adresa /server irc.roircop.info, port 6667(non-ssl) sau 6697(ssl).

Webcam si microfon

Fara a lungi vorba si fara aparenta de a te indoctrina, nu-ti ramane decat sa „pasesti” cu incredere pe acest chat online romanesc cu web si jocuri gratis. Socializam.com este un webchat deschis pentru toti romanii de pretutindeni, unde utilizatorii vor fi nerabdatori sa te cunoasca! Iar tu avand posibilitatea de a-i cunoaste personal in prezenta acestui chat gratuit, unde vei putea intalni persoane noi cu care poti socializa si pe care le poti transforma in prietenii tai.

Chat cu webcam

Intra pe cea mai mare comunitate de chat gratis din romania, unde socializam live cu webcam si microfon gratis.

Socializam.com este cea mai mare retea de comunicare online cu webcam si microfon din romania. Unde operatorii si moderatorii chatului vor avea grija ca linistea sa nu fie afectata de persoanele care vor sa se evidentieze prin comportament neadecvat si ofensator. Chatul socializam este cam singurul chat online din romania care este dotat cu camera web si de asemenea cu microfon, care este moderat 100% aproape non-stop de catre operatori.

Chat cu microfon

Pe socializam.com este locul in care poti forma noi prietenii si discuta diverse teme sau pur si simplu sa socializezi. Fie prin text, fie cu ajutorul webcamului sau a microfonului. Un chat romanesc online cu webcam si microfon care pune accent pe bunastarea vizitatorilor si pe distractie. Alatura-te si tu sutelor de utilizatori ai comunitatii „Socializam”!
Citeste si: Despre chat romania si utilizarea acestuia!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu