Ești aici: Acasă » Despre » Server irc românesc
Articole / Despre

Server irc românesc

Server irc românesc

Server irc Românesc: Site-ul socializam.com, pune la dispoziție câteva dintre cele mai vizitate și accesate servere de IRC din România. IRC Chat, este un acronim pentru Internet Relay Chat (comunicare instantanee prin Internet). Un serviciu de transmitere a mesajelor live pe chat în timp real. IRC-ul reprezentând precursorul actualelor sisteme de comunicare instantanee, precum Chat-ul. Majoritatea chat-urilor folosesc scriptul mIRC pentru conectare cât și chatul flash pentru a beneficia și de modulele de webcam și microfon, care se găsesc pe lightirc.com.

Pe aceste chat-uri puteți găsi unele dintre cele mai cunoscute jocuri online de pe internet. Jocuri gratuite din diverse categorii.

Server irc românesc

Socializam sau RoIRCop: Serverul de irc, RoIRCoP, este un server românesc de chat în devenire, care face parte din rețeaua de chat socializam. Pe care dorim și sperăm să îl dezvoltam și să îl mărim pe cât mai mult posibil. A fost înființat din pasiune și plăcerea de a oferi românilor din întreaga lume un mod mai ușor de comunicare. Pe Serverul RoIRCop se poate comunica gratuit și cu ajutorul webcam-ului și al microfonului. Alătură-te și tu acestei comunități de chat gratis pe socializam.com și socializează online cu fete și băieți din România sau din afara țarii!

Lista servere românești

Serverul de irc, desirenet.org, este unul din cele mai mari și libere servere de chat din România pe care poți purta discuții și în privat. Un server de chat cu webcam și microfon total gratuit, care poate fi folosit și de pe mobile.

ApropoTV: Serverul apropotv.ro, fostul server irc românesc apropo.ro este unul dintre cele mai vechi și cele mai populate servere de chat din romania. O comunitate de socializare pe care se poate socializa cu fete și băieți.

apropochat.ro, apropo.chat , chatapropo.net, aproponet.ro, apropo.info, apropo-chat.ro: Aceste chat-uri au fost deschise în urma închiderii server-ului / chat-ului apropotv.ro. Server-ul / Chat-ul Apropotv.ro este închis.

Noul chat desirenet – Desirenet este un webchat deschis tuturor, un webchat online unde poți avea parte de relații prin serviciul de chat. Acesta face parte acum din serviciul de chat prin IRC din rețeaua Socializam, server RoIRCoP.

Chat Romantic

ChatRomantic: Site-ul www.chatromantic.com a fost înființat și refăcut curând. Despre serverul / chatul de pe chatromantic.com sau administratorul site-ului nu sunt prea multe de spus, sunt la început de drum … Se poate spune ca administratorul acestui site nu a ‘reușit’ să își creeze propriul conținut. El copiind conținutul text, cât și imagine de pe site-ul www.socializam.com. ChatRomantic.com este un sit romanesc, pe care se poate comunica online pe camerele de chat simplu și foarte ușor, cu ajutorul webcam-ului sau al microfonului.

RomaniaChat: Serverul românesc de irc, romaniachat are ceva vechime. Unde dispune de propriul radio, plus de câteva site-uri web, precum radioclick.ro. Un server online românesc cu webcam și microfon, total gratuit!

GigaIRC: Chatul românesc, senzație, are si server de irc propriu, care este „linkat” de cei de la gigairc. Serverul de irc, GigaIRC, pe care senzatie.com deține chat-ul, este un server gratuit cu webcam și microfon. Site – gigairc.net!

Frame: Despre serverul de irc, FRAME, putem spune că este o noua rețea de socializare cu webcam și microfon. Un webchat total gratuit, un site românesc pe care se poate socializa și de pe mobile sau tabletă. Site – frame.ro

ChatRomantic.Ro Acest site Chat Romantic, este un webchat total gratuit, un nou server irc românesc unde poți să ai parte de distracție. Poți avea întâlniri online, te poți vedea cu fete la web și băieți din întreaga lume.

Adaugă un chat sau server irc românesc

Pentru orice sugestie, sau dacă deții un site de chat sau de server irc românesc. Trimite-ne un mesaj prin formular de comentarii de mai jos. Mesajul trebuie să conțină adresa completă către site, o poză și un minim de 50 cuvinte pentru descriere. După ce vom primi mesajul îl vom analiza și îl vom adaugă pe această pagină. Nu vor fi adăugate link-uri directe către site-ul respectiv.

Distribuie această postare

Avatar utilizator admin
Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub Licența Creative Commons, cu atribuire și distribuire în condiții identice. Unde pot exista și clauze suplimentare și nu pot fi preluate fără un acord scris. Socializam.com colectează datele personale (Nume, adresa de e-mail, adresa sit sau adresa IP) doar în cazul în care se completează formularele de contact sau se trimit comentarii. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta oricând.

Lasă un răspuns