Prima pagină » Noutati » Reclama ta aici
Despre

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici – Publicitate pe acest web site:
Doresti ca un articol sau reclama cu site-ul / blog-ul detinut sa apara si pe acest web site?
Puteti inchiria spatii disponibile (sidebar din partea dreapta sau stanga si chiar pe footer in partea de jos) pe acest web site. Dupa ce v-ati hotarat cu tipul de publicitate, va rugam sa ne contactati! Publicitate pe acest web site – De retinut! – Toate reclamele (tip banner sau link) vor aparea pe toate paginile acestui web site.

Reclama ta aici

Pentru orice alte propuneri in privinta spatiului publicitar (reclame link-uri, cuvinte cheie in continutul text de pe acest web site). Ne puteti contacta direct prin formularul de contact de mai jos. Ne rezervam dreptul de a ne alege parteneri (site-urile). Nu acceptam site cu tematica pirateria, pornografica sau alte activitati ilegale. Pentru orice nelamurire, contactati-ne!

Care este vantajul?

Prin spatiile inchiriate de pe acest site, pe care vom putea afisa diferite bannere de diverse formate in diverse zone ale paginii sau caseta cu text publicitar cu link. Bannerul va fi amplasat in pozitii vizibile si va aparea permanent pe toate paginile acestui website. Publicitatea pe site consta in faptul ca, aceste articole vor ramane pe site, fiind astfel citite de un numar nelimitat de utilizatori, potentiali clienti ai dvs. Exista posibilitatea de a adauga reclama cu site-ul / articolul dorit si pe termen mai scurt.

Server IRC – Chat online romanesc

Pentru orice nelamurire, sugestie sau reclamatie nu ezita sa ne contactati! Alatura-te acum gratis celei mai mari retele de chat online din Romania! Chat-ul Socializam este un chat online romanesc cu webcam, microfon si jocuri gratis.

Doresti sa adaugi un anunt gratis pe acest website?

Pe Socializam.com puteti adauga anunturi gratis! Pentru mai multe informatii, vizitati pagina – Adauga anunt gratis!
Citeste si: Despre pagina cum putem deveni parteneri!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply