Prima pagină » Noutati » Despre site-urile de matrimoniale
Despre

Despre site-urile de matrimoniale

Despre site-urile de matrimoniale

Despre site-urile de matrimoniale: Istoria dating-ului online este destul de recenta la nivel mondial, primul site de acest gen fiind creat la inceputul anilor ’90. Acesta nu arata insa ca cele pe care le cunoastem astazi. Cu timpul, aceaste site-uri s-au inmultit si au devenit din ce in ce mai cautate. In prezent, site-urile de matrimoniale au devenit atat de populate incat mai bine de o treime dintre adulti isi creeaza un profil pe un asemenea site. In urma unor studii facute de americani lucruri interesante cu privire la site-urile de matrimoniale, respectiv dating-ul online, au fost descoperite. De exemplu, s-a constat ca in general femeile care acceseaza aceste site-uri le este teama ca ar putea discuta cu persoane periculoase. In timp ce barbatii se tem ca de cealalta parte a ecranului s-ar putea afla o femeie supraponderala sau obsedata de control.

O alta concluzie la care au ajuns cercetatorii, a fost ca aproape 50% din utilizatorii retelelor virtuale de acest gen mint. Barbatii mint cu privire la venitul lor, inaltime, varsta. Iar femeile mint in legatura cu greutatea lor, taind aproximativ 4 kg din greutatea lor reala, constitutia corporala si varsta.

Despre site-urile de matrimoniale

Site-urile de matrimoniale sunt site-uri unde iti poti gasi jumatatea. Aceste platforme ofera posibilitatea persoanelor de a-si face conturi personale. Prin intermediul acestora, oamenii se pot cunoaste intre ei. Isi pot vizualiza fotografiile, isi pot cunoaste interesele, valorile in care cred dar si putin din personalitatea fiecaruia. Bineinteles, profilele alcatuite sunt doar un mic ajutor pentru utilizatori si un punct de plecare. Atunci cand oamenii viziteaza profilul altor persoane, in functie de dorintele pe care le au, se hotarasc in a scrie sau nu mesaje. Oamenii sunt intotdeauna in cautare de iubire iar Internetul este in voga in zilele noastre. Dragostea virtuala incepe sa fie din ce in ce mai cautata si mai prezenta. Tot mai multe persoane folosesc portalurile de Internet destinate cautarii prieteniei, dragostei, cat si pentru a-si face contacte personale.

50% din utilizatorii acestor site-uri, cunosc cel putin o persoana care a format un cuplu cu o persoana cunoscuta virtual. Totodata, 9% dintre utilizatori sunt inregistrati pe 3 sau mai multe astfel de site-uri. Statisticile ne mai arata ca in jur de 10% din populatia globala apeleaza la astfel de metode pentru a-si intalni jumatatea.

Despre site-urile de matrimoniale

Intalniri pe site-urile de matrimoniale se face de obicei prin vizualizarea profilului celuilalt. In general acesta este modul de functionare al site-urilor care au acest scop. Oamenii vizioneaza profile si decid daca isi doresc sa le scrie sau nu persoanelor respective. Cu doar un simplu click acestia isi pot trimite mesaje intre ei. Pot da startul conversatiilor interesante prin care se pot cunoaste. Pentru ca modalitatile de abordare sa fie mai simple, au aparut si chaturile. Acestea ofera o posibilitate mai simpla prin care oamenii sa se cunoasca intre ei si un mediu in care se poate comunica mai usor. Persoanele pot comunica in scris, intr-o comunitate sau in privat, verbal prin intermediul microfonului si se pot vedea cu ajutorul webcam-ului.

Despre site-urile de matrimoniale

Despre matrimoniale femei: In general, atunci cand deschid un site de matrimoniale, femeile spera sa intalneasca persoane ok alaturi de care pot construi relatii serioase. De obicei insa, acestea se deschid putin mai greu in fata barbatilor care le abordeaza. Ele au nevoie de persoane care sa aiba rabdare si care sa le ofere incredere. Dupa cum stim, virtualul poate avea pericolele lui iar femeile nu neglijeaza acest aspect. Din acest motiv, ele sunt mai retinute in ceea ce priveste apropierea prea mare de barbati. Bineinteles, ca in orice domeniu, exista si exceptii.

Despre site-urile de matrimoniale

Despre matrimoniale barbati: In ceea ce priveste barbatii, acestia se desfasoara in mediul virtual mult mai relaxat. Ei tind sa initieze mult mai repede si mai usor o conversatie cu o femeie. Acest lucru se aseamana intr-un fel realitatii, barbatii fiind cei care abordeaza femeile in marea majoritate a timpului. In mediul virtual, acestia glumesc, traditionala caterinca. Fie iau in serios femeile in vederea unei relatii de lunga durata sau au interese de tip sexual si cauta aventuri.

Despre site-ul socializam.com

Socializam.com este locul in care le ai pe toate. Aici iti poti crea profilul tau si le poti vizualiza pe ale celorlati. Totodata, poti alege calea mai simpla si cu un click te poti alatura chatului nostru. Unde, comunicarea poate fi mult mai fluenta alaturi de ceilalti. Fie ca doresti sa iti formezi o relatie de iubire care poate incepe aici si poate continua in realitate. Fie ca iti doresti o excapada de-o noapte, o prietenie aici ai toate sansele sa iti indeplinesti dorintele si sa gasesti ceea ce cauti.
Tu ce parere ai despre site-urile de matrimoniale? Sunt acestea un punct de pornire spre fericire?
Citeste si: Despre Conectarea pe chat so momentul comunicarii online!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu