Prima pagină » Noutati » Chat online romanesc
Despre

Chat online romanesc

Chat online romanesc

Chat online romanesc cu webcam si microfon gratis. Ideea, proiectul acestei retele de socializare este de a ne bucura impreuna de o lume virtuala online. Unde fiecare poate sa fie ceea ce doreste. Dorinta de a face acest chat online romanesc in ceva, s-a transformat intr-o placere. Iar acea placere in multa pasiune, in spatele careia a urmat neasteptat de multa munca. Totusi, dupa tot acest efort pentru cei care iubesc sa joace jocuri online sau sa socializeze. Am reusit sa cream o lume noua, mica, pe care speram sa o dezvoltam. Sa o marim pe cat mai mult posibil cu cei care iubesc sa socializeze si sa omoare timpul pe un chat online romanesc, plictiseala sau invatand lucruri noi, bune sau mai putin bune.

Chat online romanesc

La inceput a fost o simpla retea de IRC chat online romanesc (chat – la origine un cuvant englezesc insemnand „sporovaiala, taifas, discutie.”) la care puteam sa ne conectam folosind binecunoscutul program mIRC sau alte scripturi si soft-uri asemanatoare. Mai tarziu, din dorinta de a usura drumul catre aceasta comunitate online de chat online romanesc, a fost creata o pagina web. Pe care utilizatorii beneficiau de conectare pe chat online romanesc direct de pe acea pagina.

Chat online romanesc

Dupa ce am reusit sa stabilim toate aceste aspecte. Am inceput sa dezvoltam si am adus jocuri atat distractive cat si de cultura generala. Precum trivia, fazan, scrabble, de care poate beneficia gratis oricine doreste. Acest Chat Online cu Web si Microfon 100% moderat in care poti comunica cu alte persoane si apropo de moderat. Ne straduim sa avem operatori online non stop, 24 de ore din 24, 7 zile din saptamana. Cu drag, toate aceste cuvinte vin din partea unui simplu utilizator de chat online romanesc. Care si-a gasit posibilitatea de a-si cunoaste limitele aventurandu-se in aceasta lume tumultoasa a unui chat online, numit altfel si SOCIALIZAM.

Chat romanesc online

Pe chatul socializam nu este obligatoriu inregistrarea dar este recomandat pentru a putea fi la curent cu articolele recent adaugate. Cat si actualizarile regulamentului sau aspectul folosirii acestui chat gratuit. Inregistrarea pe acest website este foarte simpla! Trebuie doar sa adaugi un e-mail valid pentru a putea primi codul de activare cont. Alatura-te acum celei mai mari retele de socializare si poti comunica cu fete si baieti online din intreaga lumea!
Citeste si: Despre chatul mobile si pentru desktop desirenet!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu