Prima pagină » Noutati » Chat cu joc de trivia
Despre

Chat cu joc de trivia

Chat cu joc de trivia

Chat cu joc de trivia! Jocul de Trivia este unul dintre cele mai cunoscute jocuri online de cultura generala. Avand un grad de dificultate medie, de unde iti vei putea reimprospata cunostintele sau vei putea dobandi unele noi. Acest chat cu joc de trivia contine diverse intrebari din diferite domenii. Pentru a putea acumula cat mai multe puncte trebuie sa raspunzi corect la cat mai multe intrebari intr-un timp cat mai scurt. Pe chat-ul nostru te poti intrece cu alti jucatori din Romania, sau chiar din strainatate. Tot ce trebuie sa faci, este sa te conectezi pe chatul online si sa joci cat mai mult jocul si sa acumulezi cat mai multe puncte, pentru a fi in top!

Chat cu joc de Trivia

Conecteaza-te comunitatii pe chatul socializam si joaca online jocul de Trivia, alaturi de cei mai buni jucatori din Romania. Jocul de Trivia se poate juca online pe Canalul #Trivia conectandu-te de pe pagina de chat. Alatura-te si distreaza-te online.

Socializam – Chat cu trivia

Jocul de trivia, inseamna un joc de cultura generala, unde ve-ti gasi intrebari din toate domeniile. Alatura-te acum gratuit comunitatii socializam si vei gasi cele mai bune jocuri de cultura generala. Fii primul care raspunde si vei primi punctele acelei intrebari. De asemeni, pentru mai mult de trei raspunsuri consecutive vei primi cate un bonus, acesta marindu-se in functie de numarul de raspunsuri date. Atentie! Pentru a-ti putea pastra scorul, va trebui sa ai un nick-name (user) inregistrat pe canal / server. Acest chat online cu joc de trivia te face ca spiritul competitiei sa vrei sa fii printre cei mai buni jucatori, sa ai cele mai multe puncte. Tot ce trebuie sa faci este sa perseverezi. Iti uram multa bafta si cat mai multe puncte la joc!
Citeste si: Despre jocul de fazan!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply