Prima pagină » Noutati » Chat cu joc de fazan
Despre

Chat cu joc de fazan

Chat cu joc de fazan

Chat cu joc de fazan: Un chat online cu joc de fazan foarte util care iti pune si mintea la contributie si te face sa cauti cuvinte. Cine nu a jucat in copilarie acest joc? Socializam este o retea de chat romanesc foarte util, nu numai pentru ca iti ocupa timpul, dar iti pune si mintea la contributie. Te face sa cauti cuvinte pe care in mod normal nu le-ai folosit. Uneori inventezi altele noi de care nu a auzit nimeni si incerci sa il convingi pe cel cu care joci ca e un cuvant real, ca exista, ca nu stiu ce. Jocul de Fazan, este cunoscut in Romania, care ajuta la dezvoltarea memoriei, limbajului, precum si imaginatiei. Jocul de Fazan se joaca in doi sau mai multe persoane. Un joc de logica, foarte interesant, care iti va pune mintea la contributie.

Chat cu joc de Fazan

Conecteaza-te comunitatii pe chatul socializam si joaca online jocul, alaturi de cei mai buni jucatori.

Jocul de fazan

Pentru cine nu stie regulile, ele sunt urmatoarele: – se joaca de obicei in 2, dar nu vad de ce nu s-ar putea juca si in mai multe persoane; – primul jucator alege o litera, celalalt trebuind sa formeze un cuvant (substantiv) cu acea litera; – in continuare, folosind ultimele 2 litere ale cuvantului, celalalt jucator formeaza alt cuvant, si tot asa; – scopul jocului este ca adversarul sa nu reuseasca sa formeze un cuvant valid folosind ultimele doua litere din cuvantul dumneavoastra. Succes!

Conecteaza-te si joaca online

Jocul de Fazan va incepe cu prima litera din alfabet, adica „A” si se va juca pana la ultima litera. De fiecare data cand un jucator este inchis, acesta va primi, pe rand, cate o litera din cuvantul FAZAN. Jocul va continua pana cand toti jucatorii vor fi invinsi in afara de unul care va fi declarat invingator. Intra acum pe chatul socializam.com si joaca online.
Citeste si: Despre jocul de cultura generala, precum cel de Scrabble!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply