Ești aici: Acasă » Despre » Cele mai cunoscute jocuri online
Articole / Despre

Cele mai cunoscute jocuri online

Cele mai cunoscute jocuri online

Cele mai cunoscute jocuri online – Pe această pagină puteți găsi o listă cu unele dintre cele mai cunoscute jocuri pe internet. Această listă include câteva jocuri care cândva, erau foarte căutate și jucate pe internet. Unele dintre aceste jocuri erau foarte cunoscute pe Facebook, precum jocul Candy Crush Saga sau Poker. Își mai aduce aminte cineva de ele? Mai sunt jucate aceste jocuri? De-a lungul timpului au apărut foarte multe jocuri, platforme și categorii din toate domeniile. Unele dintre cele mai căutate jocuri pe internet, sunt; jocurile de cultură generală, jocurile de strategie, de logică sau cele de benzi desenate.

Cele mai cunoscute jocuri online, noi și interactive total gratuite, din lumea virtuală, vă sunt acum puse la dispoziție de site-ul nostru. Aici vei găsi o listă cu cele mai captivante și mai cunoscute joculețe gratuite pe care le vei putea juca online alături de cei mai buni jucători. Acesta este cel mai simplu mod prin care te poți relaxa și totodată distra. Te invităm acestei comunități de chat online total gratuit, să socializezi cu fete și băieți din întreagă lume și să te distrezi alături de noi! Distracția și voia bună primează.

Cele mai cunoscute jocuri online 1. Candy Crush

Candy CrushEști fan al celebrului joc Candy Crush Saga? Ideea jocului este să faceți cât mai multe puncte. Formând șiruri de dulciuri de același fel și eliminându-le în grupuri de minim trei dulciuri de același fel. Creați rânduri sau coloane cu trei bomboane de aceeași culoare pentru a le elimina, faceți combinații speciale, cu câte patru sau cinci bomboane pentru a crea dulciuri speciale. Scopul jocului Candy Crush este de a combina cât mai multe dulciuri speciale pentru a crea efecte spectaculoase, care va zdrobi și mai multe bomboane! Ideea jocului este să faceți cât mai multe puncte, formând șiruri de dulciuri.

Treceți prin sutele de nivele în această aventură denumită puzzle delicios. Jocul este complet gratuit, un joc delicios pe care îl puteți juca cu prietenii pentru a vedea cine poate obține cel mai mare scor! Jocul Candy Crush Saga este un joc video, care a fost lansat de compania King pe 12/04/2012, pentru Facebook. Ulterior apărând și alte variante pentru Android, iOS, windows phone sau win10 și alte platforme. Acest joc, este unul din cele mai cunoscute jocuri online și îl puteți juca online pe candy crush saga (king.com).

2. Big Farm

Big FarmBig Farm este un joc online interesant cu ferme, unde trebuie să dai dovadă că ești un bun fermier. Ceea ce va trebui să faci este să construiești această fermă primită de unchiul George, care din nefericire este într-o stare foarte proastă. Folosește-te de experiența ta, să transformi această curte năpădită de buruieni într-o fermă prosperă. Pentru asta vei avea nevoie de fermieri care să pună osul la treabă, și alături de care să reușești să construiești ferma. Ridică-ți o moară de măcinat cereale pentru animalele pe care le ai în grajdurile special construite cu adăpătoare și hrănitoare automate.

Odată ce ferma este construită va trebui să o populezi cu cât mai multe animale precum porci, capre, vaci, iepuri, boi, bivoli, cai, câini, găini și alte animale sau pasări. Plantează fructe, construiește clădiri, și numai în acest fel ferma ta va creste și va avea succes și vei avea o fermă frumoasă și prosperă. Concurează cu prietenii tăi și alți jucători pentru a avea cea mai bună și răspândită fermă în lume. Cu ajutorul familiei, al prietenilor, al vecinilor vei reuși să transformi această curte năpădită de buruieni într-o fermă prosperă. Începe să cultivi culturi pentru creșterea animalelor, plantează-ți fructele și legumele potrivite. Culege-le și procesează-le și asigură-te că muncitorii tăi sunt fericiți. Joacă acum unul din cele mai cunoscute jocuri online.

3. Zuma deluxe

Zuma deluxeZuma deluxe este unul dintre cele mai provocatoare și captivante jocuri apărute vreodată. Scopul acestui joc este să găsești secretele tărâmului și să protejezi civilizațiile antice. Sunt mai multe bile colorate într-un lanț care se apropie amenințător de broscuța de piatră. Faceți grupuri de trei sau mai multe bile de aceeași culoare și distruge-le. Cu bile magice aveți ocazia de a distruge mult mai multe bile decât cu una normală. Încercați să evitați ca bilele să ajungă la broasca din mijloc, pentru că atunci jocul se va termina. Nu va fi ușor, dar dacă vrei să mergi mai departe prin toate nivelurile, trebuie să dai dovadă că ești un jucător bun și poți învinge limitele jocului. Jocul Zuma Deluxe a fost dezvoltat de PopCap Games și poate fi jucat pe diferite site-uri.

Zuma deluxe este unul dintre cele mai cunoscute jocuri online și mai bune jocuri flash de pe internet. Un joc pe care trebuie să formezi grupuri de 3 sau mai multe bile de aceiași culoare pentru a le distruge. Dacă joci inteligent și distrugi cât mai multe bile deodată, vei primi bonusuri speciale care îți vor aduce puncte valoroase. Cum se joacă jocul Zuma deluxe? Folosiți mouse-ul pentru a roti statuia broscuței și tasta „SPACE” pentru a schimba bila. Acest joc îl puteți juca online pe Mega zuma deluxe.

Cele mai cunoscute jocuri online 4. Jocul Empire

EmpireJocul Empire este un joc medieval, unde trebuie să-ți construiești propriul castel. Demonstrează că ești un conducător vrednic și poartă-ți regatul Empire spre glorie. Devino stăpânul propriului castel și transformă mica ta cetate în capitala întregului regat în cadrul acestui joc captivant de strategie. Construiește un oraș în epoca de piatră în jocul de strategie online Forge of Empires. Lupta de-a lungul istoriei și dezvoltă un imperiu industrial! Construiește acum castelul Empire și învinge alți jucători în lupte tactice, cu puțin mai mult de câteva corturi, este sarcina dvs. de a arăta online abilitățile jocului de strategie și de a dezvolta orașul tău într-o oaste puternică pentru a-ți apăra ținutul și a-ți extinde teritoriile pe acest imperiu bazat.

Empire Goodgame, este unul dintre cele 10 jocuri online adăugate pe acest site, un joc gratuit de strategie pe care vei concura cu cei mai buni jucători din lume. Devino stăpânul acestui regat și transformă mica ta fortăreața în capitala unui întreg regat. Aliază-te cu alți jucători, alte triburi din întreagă lume, învinge-ți inamicii și dovedește că ești un conducător demn care știe să conducă regatul către glorie. Jocul Empire poate fi jucat online pe Goodgame studios

5. Șah simplu

Sah simpluȘah simplu clasic în format flash, o variantă mai simplă pentru calculatoare și/sau conexiuni mai slăbuțe. Alegând o piesa iți va arăta mutările legale. Este oare acest joc de șah simplu îndeajuns de puternic pentru a-l bate pe marele șahist Bobby Fischer? Joacă și vei afla. Joci împotriva calculatorului, căruia bineînțeles trebuie să-i dai șah mat, în dreapta sunt notate toate mutările făcute, lucru care va ajuta enorm pe șahiștii experimentați. Cum se joacă? Folosește mouse-ul pentru a juca. Șahiștii jocurilor online te vor pune la încercarea unui meci ușor, deoarece acolo se va vedea modalitatea de a gândi în jocul de șah. Vei vedea dacă poți să treci cu bine de toate încercările și să demonstrezi că ești în stare să ajungi cât mai repede la finalul activităților.

Cel mai important lucru este să iți meargă mintea, astfel încât să reușești să iți faci șah mat adversarii. Să fii atent și în timpul jocului de șah, acolo unde ți se vor prezenta în totalitate instrucțiunile de care ai nevoie pentru a te juca. Chiar dacă ești începător, acest joc este destul de ușor. Să înțelegem ce se întâmplă pe tableta de șah, este foarte important să cunoaștem mecanismele de bază. Regulile de bază la acest joc, sunt destul de ușor, unde trebuie doar să muti piesele. De multe ori ne vine greu să apreciem o poziție sau să înțelegem de ce o mutare e mai bună decât alta. Cei care au învățat regulile jocului, știu foarte bine că se face câte o mutare. Chiar dacă pe tabla de șah facem doar câte o mutare, trebuie să ne gândim care ar fi a doua mutare.

Cele mai cunoscute jocuri online 6. Șah 3D

Sah 3DJocul de șah 3D este unul din cele mai cunoscute jocuri online, o variantă a șahului clasic cu grafica 3D, mult îmbunătățită și dotat cu o inteligență artificială care iți va pune la încercare și vă îmbunătățiți talentul de șahist. Chiar și așa jocul dispune de mai multe nivele de dificultate astfel încât chiar și ca începător te poți bucura de aplicația grafică, stilul și strategiile oferite de acest joc. Ești pregătit să afli strategii noi și să devii un șahist mai bun? Cum se joaca șah 3d? Pentru a juca acest joc nu e nevoie decât de un mouse care vei da click pe o anumită piesă, care urmează să o muți. Jocul este unul dintre cele mai vechi și cunoscute jocuri în doi. Deoarece la acest joc minunat vei avea șansa de a-ți demonstra talentul și inteligența.

Șahul este considerat un sport al mintii, unul dintre cele mai cunoscute jocuri online și unul din cele mai grele jocuri de strategie. Așadar trebuie gândit foarte bine mutarea pe care dorești să o faci. Va trebui să faci diverse mutări pentru a-l încurca pe adversarul tău. Va trebui să te gândești foarte bine în care căsuță îți dorești să muți piesa. Bucura-te de varianta îmbunătățită a jocului cu format flash, dacă ești pasionat de șah, acest joc este pentru tine. Alege un nivel în care să joci jocul de șah în format 3d și pornește distracția. Dacă ești în criză de timp poți salva meciul și continua mai târziu.

7. Shadow Kings

Shadow kingsShadow Kings este unul dintre cele mai cunoscute jocuri online. Ideea acestui joc este să construiești un întreg imperiu, într-un tărâm populat de cavaleri onorabili, pitici duri și spiriduși mândri. Uniți-vă forțele cu pitici duri și elfi mândri și să ia pe forțele răului din umbre! Experimentați o nouă dimensiune de distracție de jocuri în acest joc de prindere, apără orașul tău împotriva orcilor, goblinilor și trolilor! Luptă împotriva orcilor și a forțelor răului! Luptă în alianțe cu alți jucători pentru a obține putere și onoare, era cavalerilor întunecați a venit și trebuie să te dezvolți astfel încât orașul tău va ajunge o metropolă puternică! Trebuie să controlați soarta orașului într-o lume 3D fantastică plină de secrete și pericole.

Ridică o armată puternică de elfi, pitici și oameni capabili să reziste atacurilor din partea orcilor. Învață poporul cum să ascută toporul, cum să tragă cu arcul și să meargă la război împotriva oponenților. Shadow kings este unul dintre cele mai cunoscute jocuri online, create de către Goodgame Studio (goodgamestudios.com).

8. Vanguards

Vanguards, acesta este un joc gratis de fizică îndeplinite cu eroi de benzi desenate. Acest joc face parte din categoria de jocuri cu benzi desenate, care este unul dintre cele mai cunoscute jocuri online. Sarcina ta este de a folosi diferite abilitați de eroi pentru a elimina pe cei răi, pentru a trece la nivelul următor. Misiunea ta este de a coordona echipa de super eroi să lupte împotriva inamicilor, care atacă pământul. Elimină extratereștri malefici înainte ca aceștia să se transforme în creaturi periculoase. Vanguards este unu din cele mai cunoscute jocuri online cu super eroi. Joacă acum gratis jocul și distrează-te alături de cei mai buni jucători! Vanguards este un joc online gratis cu super eroi, unde sarcina ta este de a folosi diferite abilitați pentru a elimina pe cei răi.

Îndemânarea și sincronizarea sunt foarte importante, lucrează în echipă pentru terminarea misiunilor și eliminarea inamicilor. Încearcă să aduni toate monedele de la fiecare nivel, care sunt foarte importante pentru terminarea misiunilor și eliminarea inamicilor. Ajută acest mic grup de super eroi să prindă și să elimine acești extratereștri.

Cele mai cunoscute jocuri online 9. Bomberman

BombermanBomberman, un joc asemănător clasicului joc bomberman. Ti-ai pierdut prietenii, te-ai rătăcit. Ești pe cont propriu! Banda locală de huligani te vânează. Evadează folosind diverși explozibili înainte ca ei să ajungă la tine. Fii atent pe drum și culege bonus-urile și bombele speciale, asimilează abilitățile care te vor face să fi cu un pas înaintea inamicilor. Ai nevoie de ajutor sau e jocul prea ușor? Joacă și vei afla! Bomberman este un joc foarte distractiv care se poate juca și împotriva calculatorului. Acest joc se poate juca și în doi, de pe același calculator. Invită-ți un prieten care să te ajute să scapi de atacatori și să ii dobori.

Alegeți numărul de oponenți împotriva cărora vrei să iți dovedești talentul de bomberman. Vrei să vezi câte nivele reziști fără să fi bombardat. Acest joc este un joc clasic în care trebuie să îți învingi adversarul. Ai la dispoziție mai multe arme pe care poți să le schimbi și cu ele să iți elimini adversarul. Împușcă și pune bombe cu atenție, invită-ți prietenii și joacă împreună cu care să elimini adversarii. Să fii foarte atent și să treci nivelul înainte de expirarea timpului. Joacă online acum cel mai nou joc, intră în labirint pentru dueluri pline de acțiune și adrenalină.

Cele mai cunoscute jocuri online 10. Jocul de Poker

PokerJocul de poker este unul dintre cele mai cunoscute jocuri online de pe internet. De remarcat este faptul că puteți să jucați gratis fără să vă înscrieți, iar înscrierea este gratuită. Înregistrându-vă la jocul de poker veți avea diferite avantaje; posibilitatea de a salva partidele și punctele. Personalizarea propriului avatar și 3 urmărirea locului în clasament față de ceilalți jucători. Joacă online alături de cei mai buni jucători de pe internet. Jocul face parte din categoria de jocuri unde puteți juca ușor, simplu și foarte rapid, pe care nu sunteți obligați să vă deschideți cont. Duelează-te acum în direct cu miile de jucători profesioniști sau amatori, păcălește-ți adversarii, ridică miza, joacă la cacealma și nu te arunca la maxim chiar dacă ai cărți foarte bune.

Chiar dacă ai cărți foarte bune sau proaste, adversarii tăi nu trebuie să îți simtă cărțile de joc. Îți poți invita prietenii, cunoștințele, trimite-le cadouri și vei creste în clasamentul general. Iar dacă ți-a plăcut acest joc gratis, nu ezitați să vă chemați și prietenii pentru a juca acest joc pe care noi vi-l recomandăm. Despre acest joc vă putem spune că este dezvoltat de o companie germană, care este unul dintre cele mai cunoscute jocuri online si disponibil în mai multe limbi pe care vă puteți confrunta cu jucători de poker din diferite țări. GoodGame Poker este unul din cele mai cunoscute jocuri online de pe internet în format flash.

Dacă ți-a plăcut acest articol despre cele mai cunoscute jocuri online, ne puteți lasă comentarii sau îl puteți distribui mai departe prietenilor sau cunoscuților de pe rețele de socializare, precum Facebook, Instagram, Google+ sau altele.

Distribuie această postare

Avatar utilizator admin
Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub Licența Creative Commons, cu atribuire și distribuire în condiții identice. Unde pot exista și clauze suplimentare și nu pot fi preluate fără un acord scris. Socializam.com colectează datele personale (Nume, adresa de e-mail, adresa sit sau adresa IP) doar în cazul în care se completează formularele de contact sau se trimit comentarii. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta oricând.

Lasă un răspuns