Prima pagină » Noutati » Altfel de chat decat chat apropo
Despre

Altfel de chat decat chat apropo

Altfel de chat decat chat apropo

Altfel de chat decat chat apropo – Socializam. Cu un nick, un click si un salut pe chat, poti avea prieteni pe viata! Vrei sa iti faci amici noi si sa cunosti persoane sau doar sa socializezi online? Aici ai acces gratuit la comunicare pe chat online cu webcam si microfon! Pe chatul de pe socializam.com – Ai gasit locul perfect! Trebuie doar sa incerci – Poti avea discutii online pe chat, pe canal, sau pe chat privat cu cei care ai ceva in comun. „Apropo chat … chatul online este un grup de discutie deschis pe internet, unde se pot face discutii in timp real intre utilizatori”. De asemenea pe site-ul nostru iti poti creea propriul profil, inregistrandu-te! (Nu este obligatorie inregistrarea.) Sau te poti conecta direct cu contul / profilul tau de Facebook, Google plus, Twitter sau Yahoo.

Altfel de chat decat chat apropo

Poti folosi gratuit chat apropo prevazut cu audio (microfon), video (webcam) si jocuri online pe irc precum jocul de Trivia, Scrabble sau Fazan. Chatul online de pe socializam este cel mai prietenos si primitor din Romania! Legam relatii trainice pe Chat apropo care este o comunitate online, un chat online romanesc unde distractia si voia buna este la ea acasa. Alatura-te si tu si garantat vei cunoaste persoane de calitate, cu care vei impartasi ganduri, idei si poate veti lega o relatie stransa.

Conecteaza-te pe chat apropo

Pe chat-ul nostru gasesti toate mediile de varsta, de peste tot din lume, ceea ce iti ofera tie o mare oportunitate de a gasi ce-ti doresti, socializare, amicitii sau relatii. Ai incredere ca poti incepe povesti de dragoste, in fata monitorului, povesti ce vor deveni reale. Conectarea pe chat se poate face si prin mIRC(script), folosind serverul; irc.roircop.info, port 6697 sau 6667.
Citeste si: Despre utilizarea si conectarea pe alte chat-uri cu webcam din Romania!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

1 Comment

  1. De cateva zile incerc sa intru pe chat si nu ma lasa… Faceti ceva sa pot intra si eu pe chat 🙂

Leave a Reply