Ești aici: Acasă » Cum putem deveni parteneri

Cum putem deveni parteneri

Cum putem deveni parteneri

Cum putem deveni parteneri? Suntem deschiși colaborării, oricine dorește va putea încheia un parteneriat cu noi. Dorești ca blog-ul sau site-ul deținut să apară și pe acest site? Tot ce trebuie făcut, este să ne contactați. Condiții parteneri: › Ne rezervăm dreptul de a ne alege partenerii. Prioritate au site-urile care dețin un conținut asemănător cu al nostru. Nu acceptăm site cu tematică pirateria, pornografică sau alte activități ilegale. Site-ul trebuie să aibă cel puțin un an de zile vechime și un minim page rank 1. Pentru a lua legătura cu noi, ne puteți trimite un mesaj direct pe adresa info@socializam.com sau de pe pagina Contact.

Cum putem deveni parteneri? – Reclama ta aici! Dorești ca un articol sau reclama cu site-ul / blog-ul deținut să apară și pe acest web site? Puteți închiria spatii disponibile pe acest web site. După ce v-ați hotărât cu tipul de publicitate, vă rugăm să ne contactați! Toate reclamele (tip banner sau link) vor apărea pe toate paginile acestui web site. Ne puteți contacta oricând pentru orice alte propuneri în privința spațiului publicitar, link-uri, cuvinte cheie în conținutul text.

Cum putem deveni parteneri și care este avantajul?

Scrie-ne și iți vom răspunde în cel mai scurt timp, suntem dispuși să discutăm despre orice sugestie despre cum putem deveni parteneri. Spațiile închiriate pe acest site, vom afișa diferite bannere de diverse formate în diverse zone ale paginii sau caseta cu text publicitar cu link. Bannerul va fi amplasat în poziții vizibile și va apărea permanent. Publicitatea pe site constă în faptul că, aceste articole vor rămâne pe site, fiind astfel citite de un număr nelimitat de utilizatori, potențiali clienți ai dvs. Există posibilitatea de a adaugă reclama cu articolul dorit și pe termen mai scurt.
Adaugă reclama ta
Pentru orice propunere sau sugestie despre cum putem deveni parteneri sau alte nelămuriri cu acest site, nu ezita să ne contactați! Reclama, articolul sau site-ul tău poate fi pe acest site. Alătură-te acum celei mai mari rețele de chat online din România! Site-ul Socializam este un chat online românesc cu webcam, microfon și jocuri gratis.

Vrei ca anunțul tău să apară pe acest site?

Cum putem deveni parteneri? Prin urmare, tot ce trebuie făcut, este să completezi formularul de mai jos, pentru a ne putea trimite articolul tău. Anunțul tău va fi examinat, iar dacă condițiile acestui site sunt respectate, acesta va apărea la secțiunea „Anunțuri adăugate” sau „Parteneriat„. În ceea ce privește completarea formularului, sunt necesare titlul anunțului, descrierea și o adresă de e-mail pentru a putea fi contactat. Fotografiile sunt recomandate (maxim două). Puteți căuta pe pexels.com sau unsplash.com.

Formular de contact

Numele tău (obligatoriu)

Emailul tău (obligatoriu)

Titlu articol (obligatoriu)

Descrierea articolului (obligatoriu)

Adaugă anunțuri gratis

Adaugă anunțuri gratisCum putem deveni parteneri? Dorești să adaugi un anunț gratuit pe acest site? Pe site-ul nostru puteți adăuga anunțuri din orice categorie. Dacă ești pasionat sau iți place să scrii articole și nu ai unde le expune, acum o poți face pe acest site – Devino editor. Fie că oferi sau cauți un loc de muncă, vinzi sau cumperi ceva, aici poți posta anunțul tău. Puteți lua legătura cu noi și prin chat-ul online de pe pagina web de Chat, intrând pe canalul #Ajutor! Cum putem deveni parteneri și cum se poate adăuga anunțuri? Pentru a adăuga anunțuri, este necesar să îndeplinești doar o singură condiție. Să completezi formularul de mai sus și să ne trimiți anunțul dorit (Nu vor fi adăugate link-uri către paginile respective).