Ești aici: Acasă » Cum putem deveni parteneri

Cum putem deveni parteneri

Cum putem deveni parteneri

Cum putem deveni parteneri? Suntem deschiși colaborării, oricine dorește va putea încheia un parteneriat cu noi. Dorești ca blog-ul sau site-ul deținut să apară și pe acest site? Tot ce trebuie făcut, este să ne contactați. Ne rezervăm dreptul de a ne alege partenerii. Prioritate au site-urile care dețin un conținut asemănător cu al nostru. Nu acceptăm site-uri cu tematică pirateria, pornografică sau alte activități ilegale. Site-ul trebuie să aibă cel puțin un an de zile vechime și un minim page rank 3. Pentru a lua legătura cu noi, ne puteți trimite un mesaj direct pe adresa info@socializam.com sau de pe pagina Contact.

Cum putem deveni parteneri? Reclama ta poate fi aici! Puteți închiria spații disponibile de pe acest site. După ce v-ați hotărât cu tipul de publicitate, puteți să ne contactați! Reclamele de tip banner sau link vor putea apărea pe toate paginile, sau în diferite secțiuni ale site-ului. Ne puteți contacta oricând pentru orice alte propuneri în privința spațiului publicitar, link-uri, cuvinte cheie în conținutul text.

Cum putem deveni parteneri și care este avantajul?

Scrieți-ne și iți vom răspunde în cel mai scurt timp, suntem dispuși să discutăm despre orice sugestie despre cum putem deveni parteneri. Spațiile închiriate pe acest site, vom afișa diferite bannere de diverse formate în diverse zone ale paginii, sau caseta cu text publicitar cu link. Bannerul sau articolul trimis va fi amplasat în poziții vizibile și va apărea permanent.

Partener și publicitatea pe site
Publicitatea pe site constă în faptul că, aceste articole vor rămâne pe site, fiind astfel citite de un număr nelimitat de utilizatori, potențiali clienți ai dvs. Ca partener există posibilitatea de a adaugă reclama cu articolul dorit și pe termen mai scurt.
Adaugă reclama ta
Pentru orice propunere sau sugestie despre cum putem deveni parteneri sau alte nelămuriri cu acest site, nu ezita să ne contactați! Reclama ta, articolul dorit sau site-ul tău preferat poate fi pe acest site. Site-ul Socializam este o comunitate de chat online românesc cu webcam, microfon și jocuri gratis. Alătură-te acum celei mai mari rețele de chat online din România

Vrei ca anunțul tău să apară pe acest site?

Cum putem deveni parteneri? Prin urmare, tot ce trebuie făcut, este să completezi formularul de mai jos, pentru a ne putea trimite articolul tău. Anunțul tău va fi examinat, iar dacă condițiile acestui site sunt respectate, acesta va apărea la secțiunea „Anunțuri adăugate” sau „Parteneriat„. În ceea ce privește completarea formularului, sunt necesare titlul anunțului, descrierea și o adresă de e-mail pentru a putea fi contactat. Fotografiile sunt recomandate (maxim două). Puteți căuta pe pexels.com sau unsplash.com.

Formular de contact partener

Numele tău (obligatoriu)

Emailul tău (obligatoriu)

Titlu articol (obligatoriu)

Descrierea articolului (obligatoriu)

Adaugă anunțuri gratis

Adaugă anunțuri gratisDorești să adaugi un anunț gratuit pe acest site? Pe site-ul nostru puteți adăuga anunțuri aproape din orice categorie. Dacă ești pasionat sau iți place să scrii articole și nu ai unde le expune, acum o poți face pe acest site: Devino editor. Fie că oferi sau cauți un loc de muncă, vinzi sau cumperi ceva, aici poți adăuga anunțul tău. Puteți lua legătura cu noi direct prin e-mail, sau prin chat-ul online de pe pagina de Chat, intrând pe canalul #Ajutor! Cum putem deveni parteneri și cum se pot adăuga anunțuri gratuite? Pentru a adăuga anunțuri pe acest site, este necesar să îndeplinești doar o singură condiție. Să completezi formularul de mai sus și să ne trimiți anunțul dorit. Anunțurile gratuite nu vor beneficia de link-uri în articol către paginile respective.