Ești aici: Acasă » Chaturi » Utilizare chatmobil pe chatromanesc
Chaturi

Utilizare chatmobil pe chatromanesc

Utilizare chatmobil pe chatromanesc

Utilizare chatmobil pe chatromanesc. Ce înseamnă asta? Poate că ne întrebăm ce poate să însemne asta, dar 😕 este vorba despre aplicația chat mobil folosită pe un chat românesc. Cu toții știm ce este un serviciu de chat online, acest serviciu ne oferă posibilitatea de a comunica cu prietenii, familia sau cei apropiați nouă. Indiferent că ești în România sau în străinătate, această aplicație de chat gratuită ne face să ținem legătura cu cei dragi nouă. Utilizarea camerelor de comunicare nu necesită înregistrare și pot fi accesate de pe paginile pentru chat mobile sau pentru chat-ul pentru desktop. Aplicația pentru mobile poate fi folosită de pe telefoane, tablete, ipad-uri, android, IOS, etc., sau prin aplicațiile precum, kiwi irc, mibbit, plus alte script-uri.

Utilizare chatmobil pe chatromanesc

Acest serviciu de utilizare chatmobil pe chatromanesc poate fi utilizat gratuit, de către toți utilizatorii care au o conexiune la internet. Serviciul de pe chat-ul oferă posibilitatea de conectare, atât de pe telefoane cât și de pe desktop, disponibil non-stop. Pentru a intra în legătură online pe camerele de socializare, nu necesită înregistrarea. Pentru a accesa chatul pe mobil, alege platforma potrivită, sau conectează-te prin aplicația folosită de noi pentru mobile. Un portal prietenos mobil, care este foarte simplu și ușor de utilizat.

Aplicație pentru chat mobil și chat desktopCondiții de utilizare chatmobil pe chatromanesc
Alătură-te și tu pe cel mai tare chat românesc! Cel mai tare chat de discuții, jocuri și distracție. Un serviciu de comunicare cu webcam și microfon total gratuit.
Cu drag, toate aceste cuvinte vin din partea unui simplu utilizator.
Un utilizator de chat care și-a găsit posibilitatea de a-și cunoaște limitele aventurându-se în această lume tumultuoasă a unui site de socializare. Cauți un site unde să poți comunica gratis și pe care nu este necesară înregistrarea? Aici ai cea mai bună alegere! Intră acum pe chat-ul socializam, îmbunătățit și sigur, dacă vrei să cunoști persoane noi. Nu contează că ești în România sau oricare parte din lume, acest serviciu va funcționa și vei avea acces la camerele de socializare.

Reguli de bază pentru camerele de chat:

  1. Regulile de bază pentru utilizare chatmobil pe chatromanesc. Nu folosi nickname-ul altor utilizatori, nu folosi nick-uri care conțin; injurii, trivialități, cuvinte vulgare sau care fac reclamă altor site-uri. Interzis folosirea conținutului ilegal, obscen sau piraterie.
  2. Nu folosiți cuvinte obscene sau injurii și nici prescurtări ale acestora. Nuditatea pe camerele web, fiind strict interzisă.
  3. Nu scrieți cu litere mari și nu dați conversații sau fragmente de conținut din privat. Discuțiile din privat rămân în privat!
  4. Nu este permis Spam-ul, invitațiile pe alte canale și în general reclama de orice fel, atât public cât și în privat.
  5. Nu sunt permise atacurile de tip flood sau clone, nici utilizarea script-urilor Eggdrop, sau alte scripturi care trimit mesaje, notice, invitații, scanarea porturilor sau DCC Send. Important! Principala limbă vorbită pe chat, este limba română.

Pentru a ne asigura că chat-ul este potrivit pentru toți utilizatorii, punem în aplicare aceste reguli pentru utilizare chatmobil pe chatromanesc. Administratorii au întotdeauna ultimul cuvânt. Încălcarea și nerespectarea acestor reguli, pot duce la suspendarea accesului pe server pe o perioadă nedeterminată. Recomandăm înregistrarea pe server. /ns register *ParolaTa* *E-mail*

Regulamentul pentru utilizare chatmobil pe chatromanesc de chat poate fi actualizat periodic! Vă sfătuim să reveniți pe pagina regulamentului și să îl recitiți. Aceste reguli sunt compuse și sunt aplicate pentru o mai bună „convertire” între utilizatorii chat-ului.

Distribuie această postare

Avatar utilizator admin
Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub Licența Creative Commons, cu atribuire și distribuire în condiții identice. Unde pot exista și clauze suplimentare și nu pot fi preluate fără un acord scris. Socializam.com colectează datele personale (Nume, adresa de e-mail, adresa sit sau adresa IP) doar în cazul în care se completează formularele de contact sau se trimit comentarii. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta oricând.

Lasă un răspuns