Această pagină este dedicată pentru a ne putea trimite cerere pentru operator. Pentru a putea primi accesul de administrator, va trebui să aveți un nickname înregistrat. Înregistrarea se poate face prin NickServ, direct pe una dintre camerele de chat.

Nu reușiți să vă înregistrați nicknam-ul (porecla)? Puteți cere ajutor pentru a vă înregistra nickname-ul (porecla dorită) direct de pe camera de chat /join #Ajutor. După ce v-ați înregistrat nickname-ul, puteți depune cerere pentru operator pe camerele de chat.

În formarul de pe pagina de contact este absolut necesar să completați toate câmpurile obligatorii! De asemenea, trebuie să detaliați ce beneficii puteți aduce ca operator pe chat.

Vrei să depui cerere pentru operator?

Mai multe detalii despre cum ați putea deveni operator pe chat-ul nostru veți găsi pe pagina – Vrei să devii operator! Tot ce trebuie făcut, este să ne spuneți cât mai detaliat despre beneficiile pe care le puteți aduce chat-ului.

Administratorii pe chat va trebui să citească și să fie de acord cu regulile pentru operatori impuse de către administratori. Regulile de administrare pe camerele de chat sunt foarte simple, trebuie doar să le respectați. Citiți cu atenție următoarele 5 pagini de mai jos:

1. Pentru a depune cerere pentru operator, va trebui să citiți și să respectați – Regulile pentru administratori de chat. (Reguli obligatorii pentru administratorii de chat.)

2.Pentru a vedea regulile impuse pentru a le folosi pe camerele de chat, vedeți pagina – Regulament. (Regulamentul general și reguli pentru utilizatorii chat-ului.)

3. Pentru comenzi și alte setări de utilizat pe camerele de chat, le puteți găsi pe pagina Ghidul pentru operatori. (Această pagină este dedicată administratorilor de chat.)

4. Este foarte important să citiți și să rețineți setările aplicate pe chat. Aceste aspecte privind comenzile necesare și recomandate, le puteți găsi pe pagina Comenzi uzuale.

5. Răspunsurile la cele mai întâlnite întrebări referitoare site-ului sau chat-ului le găsiți pe pagina Întrebări frecvente. Ne puteți contacta oricând de pe pagina de Contact.

Trimite-ne cerere pentru operator

Este necesar să ne spuneți următoarele atunci când ne veți trimite mesajul. Recomandam să ne spuneți orele petrecute pe chat, vârsta și beneficiile pe care poți aduce acestui site.

Operator chat & acces chat

Pentru a ne trimite cererea, va trebui să accesați pagina de contact.

Deschideți pagina de contact și scrieți-ne folosind formularul de pe această pagină.

Cereri de administrare chat

Cererile trimise vor fi analizate de către administratorii site-ului și vă vor răspunde cât de curând posibil. În urma informațiilor primite, vom analiza cererile pe rând și se vor alege utilizatorii care se încadrează cel mai bine pentru a administra camerele de Chat.

După ce vom analiza cererile vă vom trimite un e-mail cu rezultatul pentru operator.
În mod normal răspundem în maxim 48 de ore lucrătoare, de obicei mult mai repede.

Intrând online în comunitatea noastră… veți beneficia de accesul de operator pe camerele principale ale acestui Chat. Veți avea acces atât la roboții de servicii, cât și la robotii (What is an) Eggdrop. Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, trimite-ne cerere pentru operator!

Puteți beneficia de acces PRO pentru operator, owner sau ircop pe camerele de chat!
Întrebări frecvente