Ce este dragostea? Iubire adevărată!

Actualizat pe 15 mai 2020 | Dezvăluire cititoruluiDezvăluire: conținutul nostru este susținut de cititori. Aceasta înseamnă că dacă faceți clic pe un link sau o reclame din aceasta pagina, este posibil să câștigăm un comision. Vedeți cum este finanțat Socializam, de ce este important și cum ne puteți sprijini.

Subiect: Ce este Dragostea? Dragostea este o muzică a cărei frumusețe nu se pierde. Este durerea plină de dulceață. Este un sentiment ce odată experimentată, nicicând nu poate fi uitat. Dacă vrei să afli despre dragoste, ar trebui să-l întrebi pe cel ce venerează Dragostea. Să întrebi privighetoarea ce s-a îndrăgostit de trandafir. Să întrebi fluturele ce-și sacrifică viața pentru flacăra fără să ezite. Să nu cercetezi asupra dragostei la alte persoane decât la cel îndrăgostit. Căci doar el singur îți poate spune toate cele despre Ea.

Dragostea este cel mai minunat sentiment din lume. Dacă vrei să zărești o scânteie de iubire ar trebui să privești în ochii unuia intoxicat de Iubire. Atunci vei vedea cum intelectul, rațiunea, cunoașterea, mintea și gândirea s-au topit în oceanul dragostei. Nu este deloc ușor a înțelege iubirea, căci acest natural și măreț adevăr nu poate fi descris în cuvinte.

Știm cu toții că comunicarea este extrem de importantă în orice relație de dragoste. Iubirea nu este doar un zâmbet, nu este o floare! Iubirea este un suflet rănit și apoi vindecat de altul. O iubire pe care ești nevoit s-o păzești, nu reprezintă nimic. Nu uita: lângă cel mai înalt punct al fericirii, se află cea mai adâncă prăpastie a durerii!

Sentimentul: Ce este dragostea?

Dragostea este un sentiment ori o emoție pură și delicată, ce poate fi experimentat doar de cel ce iubește. Este dincolo de capacitatea limbajului ori a stilului de a o descrie în vreun grai omenesc. Este imposibil de a-i reduce măreția și căldura la dimensiuni temporare. Nu este posibil de a descrie pe măsură în oricare dintre cuvintele cunoscute de om. grandoarea și sublimul caracter al dragostei.

Curenții iubirii ce îi emană îndrăgostiții sunt răspândiți și influențează fiecare colțișor al lumii. Odată întâlnit vreunul din acești curenți, orice inimă este înclinată spre a se contopi în oceanul dragostei. Dragostea este adevărata trăire, este o adevărată rugăciune, este adevărata uniune. Iubirea este deșteptată atunci când curenții dragostei ne cuprind inima.

Este o întrebare a cărui răspuns este în mâinile îndrăgostitului.
Nimeni altcineva nu poate înțelege nici măcar o mică fracție din ea. Dacă am să încerc să descriu mireasma parfumului a unei persoane din deșert. Indiferent ce descriere împodobită sau elocventă vei oferi nu voi fi în stare să transmit mirosul. Dar cuiva căruia a fost câtuși de puțin în contact cu florile și crângurile, îi voi face o descriere limpede. Cel ce a simțit aroma îi va fi ușor să identifice ce este dragostea cu adevărat.

Idei pentru a-ți găsi dragostea

Există multe modalități prin care îți poți găsi persoana de care să te îndrăgostești! Știm cu toții că foarte multe iubiri au început în urma unor întâlniri de pe Facebook. Chat-ul online de pe acest site poate fi o modalitate de a-ți găsi persoana de care să te îndrăgostești. Sunt persoane care s-au cunoscut prin acest site, care și-au întemeiat chiar o familie.

Sunt foarte multe modalități și locuri de a cunoște o persoană de care te poți îndrăgosti! Rețelele de socializare sunt cele mai folosite, unde îți poți găsi un iubit / o iubită. Precum Facebook pe chat este un loc unde poți cunoște persoane noi, cu care îți poți da întâlniri. Aici poți cunoște persoane noi și poți comunica live prin ajutorul serviciului de chat.

Lecție de dragoste!

Experiența ta este doar pentru tine însăți și percepția ta va fi colorată de atitudinea ta! De starea minții, de eforturile depuse de tine în Dragoste. Fiecare dorește iubirea. Dar ridică-te deasupra imaginii lucrurilor, căci ce a rămas între tine și iubire? Uneori, când știi ce este, ea începe să devină netedă, vraja este îndepărtată iar viața devine monotonă și rutinată.

Lecție de dragoste! Fiecare dorește iubirea.
Este nevoie de un șoc pentru a rupe monotonia. Uneori în viața îndrăgostitului intervine, câte o perioadă de dezamăgire. Aceasta este de dorit. Ea are un scop. Oferă șocul. După un timp petrecut în dezamăgire, intensitatea dragostei crește. Fiecare îndrăgostit are în fața sa o aventură măreață. Acest fapt trebuie să ni-l amintim atunci când norii ascund soarele.

Privește în jurul tău și află ce este dragostea, îndrăgostitule! Din milioanele de suflete tu ești unul din cei câțiva ce au găsit uitata cale a dragostei. Înlătură-ți ciudata atitudine a minții. Este ușor să fii fericit și zâmbitor. Ca și cum te-ai încrunta ori te-ai agita. Nu-ți trebuie decât puțină gândire clară. Și nu uita nicicând că, îndrăgostiții sunt cavaleri ai Luminii.

Calea dragostei nu este pură teorie

Dragostea este o cale adevărată, un veritabil drum ce trebuie străbătut implicând desigur SINCERITATE. Nimeni nu poate pătrunde porțile adevăratei iubiri atât timp cât mintea își dorește lucruri ieftine. Cea mai mare trebuință pentru progresul pe calea dragostei este să ai o inimă curată. Nu te poți aștepta ca un rege să intre într-o încăpere murdară. Nici măcar un câine nu stă într-un loc murdar. Atunci, cum să te aștepți ca Dragostea să pătrundă într-o inimă cuprinsă de pofte, mânie, lăcomie, egoism?

Atunci când devii un îndrăgostit, adevărata bătălie a început. Te lupți cu tine însuți. Te reconstruiești, vei afla cu adevărat ce este dragostea. Este o bravă și hotărâtă bătălie. Să nu disperi ori să dezertezi din „postul” tău. Dăruiește-ți dragostei, trupul, mintea și sufletul. Bătălia este insuportabilă dar recompensa este măreață, la fel, victoria este sigură. Tu vei învinge iar ego-ul tău va fi complet supus. Dragostea este cu tine, oriunde te-ai afla, ca să te ghideze, deci nu lăsa disperarea și deznădejdea să te cuprindă.

Dragostea este cel mai de preț lucru din viață. Dragostea înfrumusețează sufletul ce capătă strălucire și lumina ei răzbate de pe chipul celui îndrăgostit. Când o să-nțelegi iubirea și ce este dragostea, lacrimile te vor copleși. Lacrimi de iubire și de bucurie! Citate iubire: „Indiferent din ce sunt făcute sufletele noastre, al meu și al lui sunt la fel.”