Home » Noutati » Vrei sa ai chat-ul tau?

Share This Post

Articole

Vrei sa ai chat-ul tau?

Vrei sa ai Chatul tau gratis

Vrei sa ai Chatul tau? Acum poti avea propriul tau CHAT, propria ta pagina web!
Socializam.com ofera pagini pentru a avea propria ta pagina, propriul tau chat cu webcam si jocuri gratis. Pagina/chatul tau va avea administrare doar de catre cei din staff. Este interzis spam-ul (nu se face invite de pe celelalte canale/chaturi din aceasta retea) Regulament Chat Socializam
Pentru mai multe reguli si restrictii, cititi regulamentul acestui chat! – Alatura-te si socializeaza gratuit pe chatul nostru cu fete si baieti din intreaga lume!

Vrei sa ai Chatul tau?

Pentru a avea propriul tau CHAT cu Robot de jocuri si administrare inclus, Contactati-ne!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta

Numele (obligatoriu)*(obligatoriu) - Va rugam sa completati toate campurile obligatorii.

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Scrie-ne mesajul

Inregistrare cont gratis

Vrei sa ai Chatul tau? Va recomanda inregistrarea pentru a beneficia de multe lucruri utile si distractive dar si pentru a putea socializa pe mult mai simplu. Inregistrandu-va pe acest site de socializare, va puteti crea propriul profil cu numele dorit si de asemenea va puteti configura si poza de avatar plus multe alte setari ale profilului dumneavoastra.

Metoda de inregistrare este una foarte simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul „inregistrare” iar apoi sa completati campurile cu datale dumneavoastra si porecla dorita. Este absolut necesara folosirea unei adrese de e-mail valide pentru a putea primi un mail de confirmare pentru activarea contului. Dupa inregistrarea unui cont pentru a deveni membru pe acest site sau pe chat-ul online este nevoie de activarea contului respectiv.

Activare cont

Activarea contului se face printr-o metoda foarte simpla, imediat ce ai trimis solicitarea de inregistrare a contului o sa primesti un mail de la adresa noastra. Deschizi mailul respectiv si acolo o sa gasesti un link cate te duce spre activarea contului, imediat ce ai dat click pe linkul respectiv activarea contului este efectuata cu succes.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply