Home » Noutati » Tutorial utilizare chat

Share This Post

Tutorial utilizare chat

Articole

Tutorial utilizare chat, o parte introductiva in utilizarea chatului, webcam-ului si al microfonului cat si despre conectarea la chat online, alegerea unei porecle, explicatii privind structura si facilitatile chatului.

Tutorial utilizare chat

Tutorial utilizare chat

Tutorial utilizare chat

Pentru a initia o legatura audio-video cu unul sau mai multi utilizatori. Trebuie sa aveti webcam-ul si microfonul instalat in sistem (calculatorul dvs.).
Tutorial utilizare chat
Tutorial utilizare chat cu ajutorul webcam-ului si al microfonului. Noua tehnologie a permis, utilizarea de partajare a fisierelor si includerea camerelor webcam si microfon in unele programe. Utilizarea primara a unei camere de chat este impartasirea de informatii prin text cu un grup de alti utilizatori.

Video utilizarea chatului

Tutoriale despre utilizarea chatului: Puteti cere o astfel de conexiune dand click pe numele utilizatorului si alegand webcam-ul din meniu. Utilizatorului apelat i se va deschide o fereastra unde i se cere sa accepte sau nu cererea dvs. Daca accepta, va porni webcam si de asemenea veti vedea acea fereastra. Utilizarea primara a unei camere de chat este impartasirea de informatii prin text cu un grup de alti utilizatori.

Join chat online

EticheteTutoriale chat!

Share This Post

Leave a Reply

Lost Password

Register