Home » Noutati » Tutorial utilizare chat

Share This Post

Articole

Tutorial utilizare chat

Tutorial utilizare chat online

Tutorial utilizare chat, o parte introductiva in utilizarea chatului, webcam-ului si al microfonului cat si despre conectarea la chat online, alegerea unei porecle, explicatii privind structura si facilitatile chatului. Pentru a initia o legatura audio-video cu unul sau mai multi utilizatori, trebuie sa aveti webcam-ul si microfonul instalat. Utilizarea chat-ului cu ajutorul webcam-ului si al microfonului. Noua tehnologie a permis, utilizarea de partajare a fisierelor si includerea camerelor webcam si microfon in unele programe. Utilizarea primara a unei camere de chat este impartasirea de informatii prin text cu un grup de alti utilizatori.

Tutorial utilizare chat

Video utilizare chat

Tutoriale despre utilizarea chatului: Puteti cere o astfel de conexiune dand click pe numele utilizatorului si alegand webcam-ul din meniu. Utilizatorului apelat i se va deschide o fereastra unde i se cere sa accepte sau nu cererea dvs. Daca accepta, va porni webcam-ul si de asemenea veti vedea acea fereastra. Utilizarea primara a unei camere de chat este impartasirea de informatii prin text cu un grup de alti utilizatori. Intra si tu pe chatul socializam si alatura-te sutelor de utilizatori online.

Conectarea pe chat in 4 pasi

Chat online romanesc cu webcam si microfon

Alatura-te celui mai prietenos chat online romanesc cu webcam si microfon din Romania. Un loc unde poti fi aproape de prietenii tai si de noi prieteni pe care ii puteti descoperi! Pe acest website de socializare poti avea convorbiri politicoase cu fete si baieti atat public cat si in privat! Poti dialoga usor si foarte simplu cu ajutorul webcam-ului si al microfonului. Sau pur si simplu poti socializa pe diverse teme unde distractie primeaza si te face sa dai plictiseala uitarii.
Tutorial utilizare chat onlineSocializam (.Com) este un chat online pe care romanii din intreaga lume se pot intalni la o mica discutie online.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply