Home » Noutati » Motor de cautare torrente

Share This Post

Articole

Motor de cautare torrente

Torrentz: motor de cautare torrente

Torrentz.eu, cel mai popular motor de cautare pentru torrente, a fost inchis. Torrentz.eu a fost unul dintre cele mai mari site-uri de cautare pentru torrente. Un motor gratuit, rapid și puternic care combina rezultatele de la zeci de motoare de cautare. In anul 2012 Torrentz.eu a fost al doilea cel mai popular site web de torrente dupa The Pirate Bay. Zilele trecute, mai precis pe 4 August, 2016, site-ul a fost inchis de catre autoritati. Ucrainianul Artem Vaulin, identificat de catre autoritatile americane ca proprietarul platformei KickassTorrents, care a fost lansata in anul 2008. Acesta a fost acuzat de incalcarea drepturilor de autor si de spalare de bani dupa ce ar fi distribuit continut piratat in valoare de peste 1 miliard de dolari.

Torrentz.eu – Motor de cautare torrente

Dupa mai mult de 13 ani de existenta, popularul site de cautare pentru torrente si-a luat ramas bun de la utilizatorii acestuia. Cu toate ca pagina principala a site-ului este inca activa, functia de cautare a fost dezactivata. Cu toate astea, in urma cu ceva timp, site-ul s-a mutat pe adresa Torrentz.eu. Dupa ce domeniul .com a fost confiscat de catre autoritatile americane. Mai mult de atat, site-ul web Torrentz.eu a fost blocat in cateva tari, printre care si Marea Britanie.

Inchiderea site-ului torentz.eu

– Pentru a evita autoritatile, Artem Vaulin s-a bazat prin localizarea serverelor in tari diferite de pe intregul mapamond, unde si-a mutat domeniile web in mod repetat din cauza inchiderii lor.

– Artem Vaulin in varsta de 30 ani a fost arestat in Polonia si urmeaza a fi extradat catre SUA. Unde daca va fi gasit vinovat va risca inchisoare intre 5 si 20 ani pentru incalcarea dreptului de autor.

– Procurorul general secund in cadrul Departamentului de Justitie, Leslie Caldwell; a declarat ca prin arestarea proprietarului, demostreaza din nou ca „criminalii cibernetici” nu se pot ascunde, ci doar pot fugi.

– Vineri seara, site-ul si-a dezactivat principala functie si afisat urmatorul mesaj; „Torrentz.eu a fost un motor de meta cautare puternic si rapid care combina rezultate de la zeci de alte motoare de cautare. Torrentz va va iubi mereu. Adio”.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

2 Comments

Leave a Reply