Home » Noutati » Motor de cautare torrente

Share This Post

Articole

Motor de cautare torrente

Torrentz: motor de cautare torrente

Torrentz.eu, cel mai popular motor de cautare pentru torrente, a fost inchis. Torrentz.eu a fost unul dintre cele mai mari site-uri de cautare pentru torrente. Un motor gratuit, rapid și puternic care combina rezultatele de la zeci de motoare de cautare. In anul 2012 Torrentz.eu a fost al doilea cel mai popular site web de torrente dupa The Pirate Bay. Zilele trecute, mai precis pe 4 August, 2016, site-ul a fost inchis de catre autoritati. Ucrainianul Artem Vaulin, identificat de catre autoritatile americane ca proprietarul platformei KickassTorrents, care a fost lansata in anul 2008. Acesta a fost acuzat de incalcarea drepturilor de autor si de spalare de bani dupa ce ar fi distribuit continut piratat in valoare de peste 1 miliard de dolari.

Torrentz.eu – Motor de cautare torrente

Dupa mai mult de 13 ani de existenta, popularul site de cautare pentru torrente si-a luat ramas bun de la utilizatorii acestuia. Cu toate ca pagina principala a site-ului este inca activa, functia de cautare a fost dezactivata. Cu toate astea, in urma cu ceva timp, site-ul s-a mutat pe adresa Torrentz.eu, dupa ce domeniul .com a fost confiscat de catre autoritatile americane. Mai mult de atat, site-ul web Torrentz.eu a fost blocat in cateva tari, printre care si Marea Britanie.

Inchiderea site-ului torentz.eu

– Pentru a evita autoritatile, Artem Vaulin s-a bazat prin localizarea serverelor in tari diferite de pe intregul mapamond, unde si-a mutat domeniile web in mod repetat din cauza inchiderii lor.

– Artem Vaulin in varsta de 30 ani a fost arestat in Polonia si urmeaza a fi extradat catre SUA, unde daca va fi gasit vinovat va risca inchisoare intre 5 si 20 ani pentru incalcarea dreptului de autor.

– Procurorul general secund in cadrul Departamentului de Justitie, Leslie Caldwell; a declarat ca prin arestarea proprietarului, demostreaza din nou ca „criminalii cibernetici” nu se pot ascunde, ci doar pot fugi.

– Vineri seara, site-ul si-a dezactivat principala functie si afisat urmatorul mesaj; „Torrentz.eu a fost un motor de meta cautare puternic si rapid care combina rezultate de la zeci de alte motoare de cautare. Torrentz va va iubi mereu. Adio”.

Linkuri sponsorizate

EticheteTorrentz – Motor de cautare torrente!

Share This Post

2 Comments

Leave a Reply

Lost Password

Register