Home » Noutati » Superstitii legate de anul bisect 2016

Share This Post

Articole

Superstitii legate de anul bisect 2016

an bisect 2016

Superstitii legate de anul bisect 2016 – Anul 2016 este un an bisect, asta insemnand ca luna februarie are 29 de zile, care se intampla din patru in patru ani. Aceasta arata ca un an inseamna perioada in care Pamantul face o rotatie completa in jurul soarelui. Aceasta perioada este de 365 zile, 6 ore. 9 minute si 9 secunde. Care din 4 in 4 ani, cele 6 ore se aduna si asa avem o zi in plus. Anii bisecti pot fi recunoscuti si dupa faptul ca atunci au loc si olimpiadele de vara. Se spune ca exista o legenda in care ne explica de ce luna februrie are din 4 in 4 ani o zi in plus.

De asemenea, legate de anul bisect exista si cateva superstitii:
1. In acest an se spune ca nu e bine sa te casatoresti, pentru ca mirii vor divorta destul de curand.
2. In acest an nici divortul nu este recomandat, pentru ca se spune ca aceste persoane vor ramane singuri destul de multa vreme.
3. Se spune ca odata la 4 ani, odata cu anul bisect, toate ciupercile devin otravitoare, care in acest an nu se culeg.
4. Nici schimbarile majore nu sunt recomandate, precum: demararea proiectelor, constructia unei case, achizitii scumpe, etc, nu sunt predestinate succesului.
5. De asemenea nu se recomandat nici schimari precum locul de munca, rezidenta, ori culoarea parului, care nu sunt de bun augur in acest an.
6. Se spune ca argintul este cel care ne fereste de necazuri, de aceea se recomanda purtarea bijuteriilor din argint. Acesta ajuta si la intarirea aurei energetice.

Superstitii legate de anul bisect 2016

Se spune ca Sfantul Casian, s-ar fi dus la Dumnezeu sa-i ceara sa fie onorat, unde sa aiba o zi a lui, la fel ca ceilalti sfinti. Insa Ziditorul fiind suparat si nemultumit de masura faptele bune pe care le-a savarsit. I-a spus sa plece si sa se intoarca doar odata din patru in patru ani.
Superstitii legate de anul bisect 2016

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply