Prima pagină » Noutati » Succesul – Perseverenta – Fericire!
Articole

Succesul – Perseverenta – Fericire!

Succesul - Perseverenta - Fericire!

Succesul – Perseverenta – Fericire! „Sa razi des si mult; sa castigi respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; sa castigi aprecierea criticilor onesti si sa induri tradarea prietenilor falsi; – sa apreciezi frumusetea, sa gasesti ce e mai bun in ceilalti; sa lasi in urma ta o lume mai buna, fie printr-un copil sanatos, o gradina ingrijita sau o conditie sociala emancipata; – sa stii pur si simplu ca cineva a respirat mai usor doar pentru ca tu ai trait. Asta inseamna sa ai succes.” Ce inseamna succesul? O persoana care munceste pentru indeplinirea unui scop pe care si l-a propus este o persoana de succes.

Un om de succes este oricine face in mod deliberat un lucru pentru ca asta si-a propus sa faca. Astfel, nu conteaza neaparat ceea ce doresti sa realizezi, daca pentru tine reprezinta un obiectiv maret si iti propui sa realizezi acel ceva si te dedici total indeplinirii acelui obiectiv, atunci esti o persoana de succes. Toata lumea vrea sa aiba succes. Oamenii vorbesc despre stabilirea de obiective, despre gandire pozitiva, despre accederea in pozitii de top in profesia lor.

Succesul – Perseverenta – Fericire!

Succesul are, de fapt, doua parti componente. Trebuie mai intai sa stii care sunt lucrurile importante pentru tine si apoi sa incerci sa le obtii. Pentru multi dintre noi, prima parte, cea a descoperirii lucrurilor importante din viata noastra, este de departe cea mai importanta. Este esential sa stii ce conteaza pentru tine, ce te face fericita, care sunt lucrurile care iti cresc stima de sine. Partea proasta e alta: de cele mai multe ori ne inselam cand alegem lucrurile care credem ca ne fac fericiti.

Caracteristicile succesului in afaceri:
• Totul incepe si se incheie cu gestionarea responsabilitatii in cadrul proiectului.
• Asumarea riscului.
• Sesizarea oportunitatilor.
• Disponibilitatea pentru munca.
• Spiritul de initiativa.
• Increderea in propria persoana.
• Perseverenta.
• Cautarea certitudinilor.
• Controlul propriului destin.
• Nevoia de implinire.
• Atitudinea fata de nou.
• Fii realist in ceea ce priveste timpul si costurile.

Cel mai mare succes din punct de vedere uman este capacitatea de a te simti implinita in ceea ce faci si cu ceea ce esti. Am spus deja ca primul pas catre succes este sa-l definesti in termenii tai, sa stabilesti ce inseamna pentru tine. Un alt pas important este sa nu renunti cand dai de greu. Incearca sa nu te abati de la calea ta. Stii doar ca drumul spre succes este unul greu si plin de obstacole, asa ca incearca sa le depasesti pe rand, unul cate unul.

Succesul – Perseverenta – Fericire!

Majoritatea lucrurilor importante in viata se obtin cu atata munca, incat e greu sa le faci daca nu ai o atitudine pozitiva pana ajungi la ele. Fericirea e cheia succesului? Fericirea este mereu raspunsul in obtinerea succesului. Totusi exista si situatii in care unele emotii negative ne vor ajuta mai mult ca cele pozitive sa ne atingem obiectivele.
Citeste si: Despre Prima ceremonie de decernare a premiilor a avut loc la 16 mai 1929!

Articole recomandate

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu