Home » Noutati » Seductia si limbajul ascuns al trupului

Share This Post

Articole

Seductia si limbajul ascuns al trupului

Seductia si limbajul ascuns al trupului

Seductia si limbajul ascuns al trupului!
Ce este seductia? Modul de a se prezenta al unei femei are un impact semnificativ. Daca ea traieste intr-adevar, cu credinta ca este sexy şi este convinsa de aceasta idee, va atrage barbatul pe care-l doreste. Bineinteles, isi va concentra toata energia pentru a-l cuceri. Prima impresie este foarte importanta. Un punct forte de atractie este increderea. Chiar daca o femeie nu se poate lauda cu un trup perfect, respectul fata de sine si increderea in fortele proprii o fac mai atractiva.

Seductia si limbajul ascuns al trupului

Motivele pentru care anumite femei displac barbatilor sunt tot atat de diferite pe cat de diferiti sunt barbatii intre ei. Exista insa suficiente defecte unanim recunoscute pe care trebuie sa le cunoastem si noi. Multe dintre ele seamana cu pomelnicul lucrurilor pe care mamele noastre ne-au invatat sa nu le facem vreodata.

7 trucuri prin care poti sa seduci un barbat
1. Fii tu cea care ii trimite prima sms
2. Joaca-te cu parul lui
3. Pune-ti capul pe pieptul lui
4. Nu fi timida
5. Atinge-l…des
6. Sarutal pasional
7. Tine-l in brate
Cum putem afla cand cineva ne place:
⦁ Înclinarea capului
⦁ Prima privire
⦁ Atingerea
⦁ Privirea intensă

Seductia si limbajul ascuns al trupului!

O privire scurta de 3 secunde, urmata de cateva fluturari din gene insotite de schitarea unui zambet sau O privire intensa si directă, care dureaza mai mult de 5 secunde, ochi in ochi, fara a clipi, urmand ca la sfarsit privirea sa se lase in jos. Pe parcursul acestei etape gura se intredeschide.
– E uimitor ca majoritatea oamenilor cu care intram in contact nu isi dau seama cat de mult dezvaluie din intentiile lor prin limbajul trupului.
– Femeile au impresia ca doar decolteurile largi sau fustele scurte le starnesc interesul barbatilor. Ei bine, exista mai multe lucruri pe care acestia le considera super sexy si care tin mai mult de comportament si atitudine.
– Barbatilor le plac la nebunie femeile care stiu sa le ridice moralul si sa intretina o atmosfera relaxata cu ajutorul glumelor si, de ce nu, a autoironiei. Ei nu suporta femeile care se plang din orice motiv si care sunt mult prea critice fata de tot ceea ce se intampla in jurul lor.
– Barbatii apreciaza femeile care sunt sexy fara sa fie indecente, galagioase sau prea insistente. Atitudinea conteaza, asa ca poti sa-i starnesti interesul fara sa fii nevoita sa depui prea multe eforturi.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply