Home » Noutati » Samsung galaxy s7

Share This Post

Articole

Samsung galaxy s7

samsung galaxy s7

Samsung galaxy s7 – Samsung se pregateste de lansarea noului model de smartphone. Galaxy S7 Samsung galaxy s7 este unul dintre cele mai asteptate si ravnite gadget-uri din acest an este pe cale sa apara. Samsung pregateste lansarea noii generatii Galaxy S7. Potrivit noilor informatii, Samsung galaxy s7 si Edge S7 ar urma sa apara pe data de 21 februarie. In ceea ce priveste smartphone-ul Samsung galaxy s7. Producatorul promite ca va imbunatati considerabil capacitatea baterei si implicit autonomia telefonului. Cu alte cuvinte, performantele de utilizare ale gadget-ului vor fi mult mai inalte fata de modelul lansat in 2016.

Samsung galaxy s7 ar urma sa dispuna de un procesor de ultima generatie. Model Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, un display de 5,1 sau 5,2 inch cu rezolutie QuadHD. O camera foto de 12 megapixeli, dar mult imbunatatita si va rula Android 6.0.1 Lollipop. Un element nou in ceea ce priveste noua generatie Galaxy ar fi tehnologia folosita care se pare ca ar urma sa fie asemanatoare celei Force Touch, indusa de Apple pe modelul de iPhone S6 in toamna anului trecut.

Samsung galaxy s7

Samsung galaxy s7
In ceea ce priveste pretul, cei de la Samsung promit un pret mult mai atractiv fata de cel practicat in anii anteriori. Acest acest aspect jucand un rol important in convingerea clientilor de a alege Samsung in detrimentrul Apple. Tot parte a strategiei companiei este de a reduce slotul pentru cardul de memorie microSD.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply