Home » Noutati » Relatiile la distanta rezista sau nu?

Share This Post

Articole

Relatiile la distanta rezista sau nu?

Relatiile la distanta sunt cunoscute ca fiind dificile.

Relatiile la distanta rezista sau nu? – Relatiile la distanta sunt cunoscute ca fiind dificile. In aceste situatii apare, intrebarea: „cum poti pastra iubirea vie cand va despart sute de kilometri?”. Foarte multe cupluri recunosc ca acest tip de relatie este tocmai ce le trebuie pentru a valorifica mai mult timpul petrecut impreuna si pentru a aprecia sincer persoana langa care traiesc.

Relatiile la distanta rezista sau nu?

Inainte de a va avanta intr-o astfel de relatie, ambii trebuie sa fiti de acord cu anumite reguli stabilite dinainte si sa stiti foarte sigur ce asteptari aveti de la povestea voastra de dragoste pentru ca aceasta sa reziste distantei:
Comunicati in mod regulat.
Faceti-va planuri de viitor.
Nu iti neglija prietenii.
Nu neglijati viata sexuala.

Bucurati-va de timpul pe care il petreceti impreuna. Familia si prietenii vor umple golul pe care il lasa partenerul tau si timpul pe care il petreci fara sa il vezi va fi cu siguranta mai placut si mai constructiv daca il petreci cu alte persoane in jur; in plus, nu ii vei simti atat de acut lipsa. Nimic nu ajuta mai mult o relatie la distanta decat planurile. Indiferent de tipul de relatie in care esti implicata, comunicarea este foarte importanta!

Relatiile la distanta - viata sexuala

Tu crezi ca telefonul mobil poate distruge o relatie?

Tinerii de azi gandesc si se comporta mult diferit de cei de acum 10 ani, din cauza relatiei lor cu telefonul. Tinerii de azi nu-si mai folosesc telefonul mobil doar pentru a-si suna prietei si rudele, au devenit obsedat de el, devenind anxiosi atunci cand le au la indemana… Tinerii au recunoscu ca posteaza anumite lucruri cu intentia de a obţine o anumită reactie din partea prietenilor. Multi tinerii cred ca reţelele de socializare pot distruge o relaţie.
Viata adevarata nu este ca in filme.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply