Prima pagină » Noutati » Relatie Pasiune Sinceritate
Articole

Relatie Pasiune Sinceritate

Relatie Pasiune Sinceritate

Relatie Pasiune Sinceritate! Intr-o relatie stabila, una dintre provocarile frecvente, este pastrarea pasiunii. Iubirea este motorul vietii, este sursa fiecaruia de energie zilnica. Iubirea, alaturi de pasiune ne fac sa ne simtim vii, indiferent de vremuri si de problemele pe care le intampinam in celelalte domenii ale vietii. Pasiunea se refera si la atractia sexuala dintre doi oameni, dar nu este numai atat. Cand vine vorba de o relatie bazata pe dragoste, si nu doar pe atractie sexuala, pasiunea este elementul prin care pot fi traduse acele conexiuni puternice cu partenerul, care depasesc limita constientului. Cele mai importante lucruri in relatia de cuplu. ⦁ sinceritatea ⦁ dragostea ⦁ fidelitatea ⦁ imaginatia ⦁ joaca ⦁ misterul ⦁ curiozitatea ⦁ noutatea!

Relatie Pasiune Sinceritate!

Secretul unei vieti de cuplu plina de pasiune e sa ai atat radacini, cat si aripi. Radacinile sunt obisnuintele comune, hobby-urile, casa, proiectele. Iar aripile sunt schimbarile. Un cuplu nu trebuie sa se lase dominat de obisnuinte, ci trebuie sa dea permanent culoare vietii de zi cu zi! Schimbarile pot fi simple, dar care ofera prilejul sa-ti privesti partenerul cu alti ochi. De exemplu, in majoritatea cuplurilor, fiecare partener are locul sau in pat. De comun acord, schimbati pur si simplu locul!
Pasiune – o componenta motivationala, bazata pe dorinta sexuala.
Fidelitate – componenta cognitva, care este rezultatul unei responsabiltati reciproce. Apropierea – o componenta emotionala, responsabila de legatura spirituala, ingrijirea si dorinta de a petrece timpul impreuna.

Relatie Pasiune Sinceritate!

Relatia dintre doua persoane are nevoie de intretinere permanenta, de revizie a principalelor componente si de atentie. Are nevoie de eforturile voastre, pentru ca altfel nu va rezista si fiecare zi e importanta pentru a o mentine vie si in buna „sanatate” si lucrurile importante vor fi constituite din micile detalii. Fidelitatea a doi parteneri intr-un cuplu depinde de foarte multi factori, insa unul dintre cei mai importanti este predispozitia ca unul dintre acestia sa insele.

Fidelitatea constituie unul din elementele primordiale ale relatiei de casatorie. Relatiile fericite pe termen lung, nu sunt intamplatoare. Ele sunt rezultatul efortului comun al celor doi parteneri. Relatiile fericite trebuie sa fie create, protejate si este nevoie sa mentinem aprinsa pasiunea. O relatie extraordinara inseamna sa fii zilnic deschis sufleteste, atent cu cel de langa tine, sa-l asculti, sa-l sustii, sa-l intelegi, sa vii in intampinarea dorintelor lui si mai ales sa-i oferi dragoste neconditionata. Secretul este sa oferi, fara sa astepti sa primesti. Dragostea adevarata se refera la ceea ce dai. Dragostea si pasiunea trebuie insa cultivate permanent intr-o relatie de cuplu si asta este treaba ambilor.

Relatie, Pasiune, Sinceritate: adevarul sau minciuna?!

Fiecare dintre noi a mintit cel putin o data. Sunt persoane care fac din minciuna un mod de viata si altele care apeleaza la ea pentru a iesi dintr-o incurcatura sau pentru a nu rani pe cineva. De cele mai multe ori oamenii mint pentru a evita anumite neplaceri sau pentru a parea mai admirabili si mai impliniti, dar mai ales pentru a castiga o mostra de independenta fata de controlul celorlalti. Oricare ar fi motivul, cert este ca oamenii mint si fac asta zilnic.

Privit dintr-o anumita perspectiva, se poate afirma ca minciuna caracterizeaza personalitatea iar adevarul realitatea, in sensul ca personalitatea poate produce afirmații confirmabile sau infirmabile cu privire la realitate, dar reflectarea realitatii in individ, care este un adevar, este o distincta transpunere a unei cantitatii purtatoare de informatii care se metamorfozează „realitate” cu o structura si fenomenalitate distincta. Minciunile ne fac sa ne simtim tradati, inselati si sa nu mai privim persoanele de langa noi cu aceeasi incredere si devotament.

Relatie, Pasiune, Sinceritate: Clasificare!

⦁ Minciuna deschisa – Este o minciună spusa drept si confident in fata, cu scopul de a fi convingator.
⦁ Minciuna mare – Este o minciuna care are ca scop sa insele victima in a o face sa creada informatiile spuse de cel care minte, ceva care va fi contrazis, probabil, de unele informatii pe care victima le poseda deja.
⦁ Exagerarea – apare atunci cand cele mai fundamentale aspecte ale unei afirmatii sunt adevarate, dar numai intr-o anumita masura.
⦁ Minciuna glumeata – este facuta pentru amuzament si formulata intr-un mod pe care sa il inteleaga toti participantii conversatiei.
⦁ Juramant fals – Juramantul fals este o crima, pentru ca martorul a jurat sa spuna adevarul, iar pentru credibilitatea instantei sa ramana intacta, marturia martorului trebuie sa fie adevarata.
⦁ Minciuna contextuala – Se poate afirma o parte a adevarului in afara contextului.
⦁ Negarea – Presupune a da raspunsuri false la o intrebare directa.
⦁ Minimizarea – Forma de minciuna care este folosita pentru a micsora gravitatea unor probleme.

Semne simple ale minciunii!

1. Negarea exagerata – proteste repetate legate de inocenta.
2. Balbaiala – poticnirea in rostirea cuvintelor fara o fluenta naturala.
3. Agitarea mainilor – se prosteste, isi freaca mainile, isi alege si se joaca cu degetele si mainile in timp ce vorbeste.
4. Contactul vizual – ii este imposibil sa il realizeze sau sa iasa din el.

– Motivele pentru care se minte sunt nenumarate si ofera confort si siguranta in momentul in care este aleasa aceasta cale. Ulterior, apar remuscarile si indoielile in legatura cu etica faptei, insa, cand rezultatul consta in beneficii psihice si materiale, tendinta va fi de perseverare si perfectionare in denaturarea intentionata a adevarului.

– Sunt totusi momente in viata in care preferam sa fim mintiti decat sa ni se spuna adevarul, mai ales cand instinctiv cunoastem acel adevar si ne este teama ca ne-ar putea afecta stabilitatea emotionala. In acele cazuri minciuna este un substitut ocazional, dar necesar, al adevarului.
Citeste si: Despre Arta seductiei si viata in cuplu!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

6 Comments

  1. Unii considera ca sinceritatea ar fi o prostie … Tu ce parere ai … sinceritatea este o calitate sau un defect?

    • este o calitate pe care o da dumnezeu … nu la toti le da …. fiindca nu au ce sa faca cu ea… altii asta doresc de la parteneru sau partenera de langa el…sinceritatea este o calitate de la dumnezeu

    • Este atat o calitate..cat si un defect..si dc zic defect..pe unii ai cam deranjeaza adevarul

  2. Buna! Sinceritatea este o CALITATE, din punctul meu de vedere. Cine si-ar dori sa aiba oameni mincinosi in jur? Nimeni! Sinceritatea este o calitate esentiala ca si modestia si corectitudinea…sunt oarecum uitate:)

  3. buna… de unde esti..hai sa ne cunoastem mai bine

  4. asta caut si eu…falsitatea ata la baieti cat si la fete …asta rasc eu …si dumnezeu nu ne vrea sa fim dublii…adica sa aveam o viata dubla

Leave a Reply