Home » Noutati » Relatie – Pasiune – Fidelitate

Share This Post

Articole

Relatie – Pasiune – Fidelitate

Relatie - Pasiune - Fidelitate

Relatie – Pasiune – Fidelitate: Intr-o relatie stabila, una dintre provocarile frecvente, este pastrarea pasiunii. Iubirea este motorul vietii, este sursa fiecaruia de energie zilnica. Iubirea, alaturi de pasiune ne fac sa ne simtim vii, indiferent de vremuri si de problemele pe care le intampinam in celelalte domenii ale vietii. Pasiunea se refera si la atractia sexuala dintre doi oameni, dar nu este numai atat. Cand vine vorba de o relatie bazata pe dragoste, si nu doar pe atractie sexuala, pasiunea este elementul prin care pot fi traduse acele conexiuni puternice cu partenerul, care depasesc limita constientului.

Relatie – Pasiune – Fidelitate

Pasiune – o componenta motivationala, bazata pe dorinta sexuala.
Fidelitate – componenta cognitva, care este rezultatul unei responsabiltati reciproce. Apropierea – o componenta emotionala, responsabila de legatura spirituala, ingrijirea si dorinta de a petrece timpul impreuna.

Secretul unei vieti de cuplu plina de pasiune e sa ai atat radacini, cat si aripi. Radacinile sunt obisnuintele comune, hobby-urile, casa, proiectele. Iar aripile sunt schimbarile. Un cuplu nu trebuie sa se lase dominat de obisnuinte, ci trebuie sa dea permanent culoare vietii de zi cu zi! Schimbarile pot fi simple, dar care ofera prilejul sa-ti privesti partenerul cu alti ochi. De exemplu, in majoritatea cuplurilor, fiecare partener are locul sau in pat. De comun acord, schimbati pur si simplu locul!

Cele mai importante lucruti in relatia de cuplu: ⦁ imaginatia ⦁ joaca ⦁ misterul ⦁ curiozitatea ⦁ noutatea!

Pasiune – Relatie – Fidelitate

Relatia dintre doua persoane are nevoie de intretinere permanenta, de revizie a principalelor componente si de atentie. Are nevoie de eforturile voastre, pentru ca altfel nu va rezista si fiecare zi e importanta pentru a o mentine vie si in buna „sanatate” si lucrurile importante vor fi constituite din micile detalii.

Fidelitatea a doi parteneri într-un cuplu depinde de foarte mulți factori, însă unul dintre cei mai importanți este predispoziția ca unul dintre aceștia să înșele.

Fidelitatea constituie unul din elementele primordiale ale relatiei de casatorie. Relatiile fericite pe termen lung, nu sunt intamplatoare. Ele sunt rezultatul efortului comun al celor doi parteneri. Relatiile fericite trebuie sa fie create, protejate si este nevoie sa mentinem aprinsa pasiunea. O relatie extraordinara inseamna sa fii zilnic deschis sufleteste, atent cu cel de langa tine, sa-l asculti, sa-l sustii, sa-l intelegi, sa vii in intampinarea dorintelor lui si mai ales sa-i oferi dragoste neconditionata. Secretul este sa oferi, fara sa astepti sa primesti. Dragostea adevarata se refera la ceea ce dai. Dragostea si pasiunea trebuie insa cultivate permanent intr-o relatie de cuplu si asta este treaba ambilor.

Relatie - Fidelitate - Pasiune

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply