Home » Noutati » Progeneration music – Inima ta

Share This Post

Progeneration music – Inima ta

Articole

Progeneration music – Inima ta Salut, sunt George de la Radio Socializam, prin intermediul acestui site vreau sa impart cu voi aceasta piesa compusa si cantata de mine. Am dezvoltat aceasta pasiune de mic copil, cu timpul am inceput putin cate putin sa inclin si spre radio. Progeneration music – inima ta: Ma puteti asculta zilnic pe Radio Socializam dupa orele 18:00 in timpul saptamanii. Iar in weekend fiti cu urechile pe radio si cu siguranta ne vom auzi. Muzica mea e deocamdata Home-Made asa ca orice parere e bine-venita iar pentru cei ce nu-s familiarizati cu acest termen, inseamna ca tot ce fac, fac de acasa dintr-un studio improvizat. Auditie placuta si toate cele bune!

Progeneration music – inima ta(George Ispas): Am inceput sa lucrez la aceasta piesa cu vreo saptamana inainte de ziua indragostitilor. M-am gandit ca nu toata lumea o sa fie asa fericita, asa ca versurile astea macar sa le mai aline suferinta. Piesa a avut initial mai multe variante de refren dintre care si o varianta in engleza. Am ales aceasta varianta deoarece mi-a placut cel mai mult cum suna. Desi stiu ca refrenul nu-i cel mai stralucit, sper ca strofele sava incante, mesajul transmit si transpunerea lui in piesa. Pe viitor nu uitati sa va abonati la chan-ul meu de youtube pentru alte noutati si stiti in legatura cu muzica mea si nu numai.

Chat Progeneration music – inima ta

Chat Progeneration music - Inima ta

Chat romanesc – Socializam

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons. Cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply