Prima pagină » Noutati » Premiile Grammy 2018
Articole

Premiile Grammy 2018

Premiile Grammy 2018

Premiile Grammy 2018 “Cea mai buna prestație rock”, categorie ce a fost câștigată de mult regretatul Leonard Cohen, pentru melodia “You want it Darker”. Veterenii de la Metallica au fost nominalizați la „Best Rock Song” si „Best Rock Album”. Dar din păcate nu au câștigat niciuna dintre categorii. Lăsând premiul celor de la Foo Fighters pentru melodia “Run”. “Humble” – Kendrick Lamar, a primit premiul Grammy pentru “Cel mai bun videoclip”. Căruia i-au fost înmânate premii precum “Cel mai bun album rap” și “Cea mai buna prestație rap”. Trofeul Grammy pentru “Cel mai bun album vocal” a mers la Ed Sheeran. Tot el a câștigat și “Cea mai bună prestație pop solo”, pentru melodia “Shape of you”.

Premiile Grammy 2018

„Sultan’s Curse” a grupului Mastodon a câștigat categoria „Best Metal Performance”.
Artistul R&B Bruno Mars a fost marele castigător, fiind recompensat cu șase premii. Printre care trofeele pentru categoriile majore “Cel mai bun album” 24K Magic”. “Cea mai bună inregistrare” și “Cel mai bun cantec” – “24K Magic”. „În primul rând mă adresez celorlalţi nominalizaţi la această categorie – Lorde, Kung Fu Kenny, Jay-Z, Gambino; Voi sunteţi motivul pentru care eu îmi petrec timpul în studio încercând să dau tot ce pot. Pentru că ştiu că voi veţi veni cu muzică şi artă de cea mai înaltă calitate. Vă mulţumesc că binecuvântaţi lumea cu muzica voastră”, a spus Bruno Mars.

Get Out of Your Own Way

U2 a interpretat o odă pentru imigranți, „Get Ouț of Your Own Way”, iar pentru pierderile anului 2017. S-a ținut un moment tribut în memoria lui Chuck Berry, Fats Domino, Tom Petty, Chris Cornell, Chester Bennington de la Linkin Park, Malcolm Young de la AC / DC și Walter Becker de la Steely Dan. Stele ce au plecat dintre noi, dar strălucesc mai luminos că niciodată.

Hillary Clinton

Surpriză serii a fost Hillary Clinton care alături de artiști precum John Legend, Cher, Snoop Dogg, l-au ironizat pe Donald Trump, dând “auditii”. pentru lectura cărții scrisa de Michael Wolff, „Fire and Fury. Inside the Trump White House.

Decernarea Premiilor Grammy

Decernarea Premiilor Grammy a avut loc la New York, duminica seara, prezentate anual de către Academia Natională a Artelor și Științelor de Inregistrări. Pentru realizări deosebite in domeniul inregistrărilor muzicale. Spectacolul decernării lor este unul din cele patru mari spectacole muzicale cu decernări de premii desfăsurate anual in Statele Unite. Celelalte fiind Premiile Muzicii Americane, Premiile Muzicale Billboard si Ceremonia inducțiilor in Rock and Roll Hall of Fame.
Citeste si: Despre premiul mult ravnit „Oscar”

Reclame

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply