Home » Noutati » Pozitii sexuale picante si senzuale

Share This Post

Articole

Pozitii sexuale picante si senzuale

Relatii si sex - Pozitii sexuale

Pozitii sexuale picante si senzuale! Sexul are un rol important intr-un cuplu, care, datorita sau din cauza acestui aspect poate fi una fericita sau din contra, foarte trista. Secretul unei relatii sexuale armonioase in cuplu este legat de reimprospatarea modului in care ambii parteneri traiesc si inteleg momentul relatiilor intime. In urma unor statistici s-a ajuns la concluzia ca exista anumite pozitii sexuale care aduc, majoritătii partenerilor, o mai mare placere decat altele.
Relatii si sex! Intr-o relatie este chiar recomandat sa abordezi diferite pozitii sexuale pe masura ce evoluati impreuna deoarece acest lucru. Mareste fascinatia, atractia erotica, apropierea fizica, intimitatea si nu numai.

Relatii si sex – Pozitii sexuale

In picioare: – Aceasta poziție iti va lucra muschii picioarelor și cei abdominali ai barbatului si cei ai bratelor femeii.

Rasfat oral – Este o pozitie care asigura placere ambilor parteneri. El se va bucura de placerea care ti-o ofera, iar ea va profita din plin de atingerile lui.

Lotus – Aceasta pozitie ajuta foarte mult la tonifierea muschilor abdominali.

Doggy-style – Pentru pozitia DOGGY-STYLE , lasa-ti soldurile in spate pana cand ingenunchezi cu fundul pe calcaiele tale. Ea ar trebui sa-ti stea in poala, atingandu-ti testiculele cu talpile. Acum misca-te fericit si obtine orgasmul.

Foarfeca – Este o pozitie usoara in care penetrarea este lenta si nu este obositoare. Totusi, sunt implicati foarte mult muschii.

Misionarul – In timpul actului sexual, efectueaza miscari de ridicare si coborare a bazinului, încordand muşchii abdomenului.

Podul – Este o pozitie putin mai dificila. Vei simti cum ți se vor pompa bicepsii, tricepșii, abdomenul, gluteii și picioarele.

Roaba – Aceasta pozitie lucreaza din plin muschii bratelor.

Fandarea – Poate parea o pozitie complicata, deoarece necesita o flexibilitate destul de buna. Dar, daca nu ai o flexibilitate foarte buna, cu siguranta o vei îmbunatati cu ajutorul acestei pozitii.

Cowgirl – Este una din pozitile preferate de femei, deoarece ele sunt cele “comanda”.

Fluture – Barbatul sta in genunchi in fata femeii, aceasta sta intinsa pe pat, cu picioarele desfacute, formand un unghi mai mare de 90 de grade intre el.

Relatii si sex – Pozitii sexuale

Copacul – Barbatul se sprijina de perete, femeia ii inconjoara mainile in jurul gatului, apoi barbatul o ridica si o tine de coapse.

Menghina – Femeia se asază cu fata la partenerul ei, incalecandu-l, si sta in genunchi. Barbatul e culcat pe spate.

Curtezana – Barbatul se va aseza culcat pe spate iar femeia deasupra lui, cu spatele lipit de pieptul barbatului. Femeia isi va indoi putin genunchii sprijinindu-si talpile in pat si se va sprijini pe coate.

Soldatul – Barbatul sta în genunchi si ridica in sus corpul partenerei. Se sprijina de ea, iar femeia isi pune picioarele pe umerii baiatului.

Andromaca – Barbatul sta asezat pe spate culcat iar femeia se aseaza deasupra lui in pozitie culcat. Femeia are libertate maxima de miscare, se afla la controlul actului sexual, ea se poate ridica sau lasa peste partener, schimband astfel unghiul de penetrare in timpul actului sexual.

Corp la Corp – Barbatul se aseaza in fund pe pat, iar femeia in poala lui, fata in fata, cuprinzandu-l cu picioarele pe la mijloc.

POZITIA Y – Culca-te pe spate, cu fundul pe marginea patului si tine genunchii flexati. Departeaza picioarele astfel incat corpul tau sa formeze litera Y. Ea sta deasupra, cu spatele la tine si coboara lent pana o penetrezi. In timp ce se lasa putin cate putin, misc-o inainte si inapoi cu mainile. Tu ce pozitii sexuale preferi pentru a face dragoste?

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply

Lost Password

Register