Prima pagină » Noutati » Nu reusesti sa obtii ceea ce iti doresti?
Articole

Nu reusesti sa obtii ceea ce iti doresti?

Nu reusesti sa obtii ceea ce iti doresti?

De ce nu reusesti sa obtii ceea ce iti doresti? De cate ori te-ai intrebat de ce nu reusesti sa castigi ceea ce iti doresti sau de ce pentru tine toate lucrurile merg pe dos desi depui eforturi in aceasta privinta? De ce nu iti gasesti partenerul care sa te faca fericit sau de ce nu reusesti ce iti propui la job-ul pe care il ai? De ce nu poti dezvolta o afacere profitabila sau de ce nu iti poti transforma pasiunile in munca de pe urma careia sa ai de castigat? Ei bine, in acest articol poti gasii raspunsurile care totodata te vor si surprinde. Specialistii spun ca totul pare sa mearga pe dos din cauza faptului ca atunci cand crezi ca iti doresti ceva.

Nu reusesti sa obtii ceea ce iti doresti?

Acel ceva nu este ceea ce iti doresti de fapt. Totul pare la inceput ilogic, dar explicatiile oferite, incep sa prinda sens. De obicei, oamenii prefera lucrurile pe care nu le pot obtine usor sau chiar deloc. Iar daca totusi le obtin vor fii incontinuare nefericiti din cauza ca acestia nu isi acorda timp pentru a-si explora atent dorintele.

Ce se ascunde de fapt in spatele dorintelor noastre?
Daca de exemplu, ne dorim sa stim daca relatia noua pe care ne-am format-o este cu sufletul nostru pereche. Ca totul se va armoniza automat fara sa trebuiasca ca noi sa depunem eforturi in acest sens. Ca am scapat de conflictele neplacute care ne indica zonele urate ale noastre la care mai avem de lucrat. Sau ca nu mai este nevoie sa ne asumam responsabilitatea pentru partea noastra de relatie; daca stam sa analizam. Am putea descoperii ca ceea ce ne dorim de fapt, nu este sufletul nostru pereche ci speranta ca nu va mai fi nevoie sa ne infruntam proprii „scheleti din dulap”.

Cand nu reusesti sa obtii ceea ce iti doresti

De ce nu reusesti sa obtii ceea ce iti doresti? Un alt exemplu ar putea fi job-ul nou pe care ti-l doresti in detrimentul celui actual. Chiar vrei sa fii promovat si sa preiei toate responsabilitatile sefului tau sau iti doresti doar bani mai multi? Iti doresti cu adevarat ceea ce iti doresti sau sub dorinta ta se afla o nesiguranta si o perspectiva de „scapare” din conditiile actuale?

Cum iti descoperi dorintele adevarate?

Deoarece, de cele mai multe ori, ceea ce crezi ca iti doresti este doar o metoda pentru a satisface niste nevoi neglijate sau pentru a masca niste conflicte nerezolvate. Este bine sa-ti analizezi toate dorintele si sa incerci sa descoperi cu adevarat ce se afla in spatele acestora. Este bine sa-ti analizezi toate dorintele si sa incerci sa descoperi cu adevarat ce se afla in spatele acestora. Ca sa faci asta, e bine sa te intrebi: De ce iti doresti atat de mult acel lucru? Ce speri sa obtii cand il vei avea? De ce este asa de urgent? De ce anume vei scapa cand il vei obtin? etc.

Atunci cand nu iti explorezi cu atentie dorintele, acestea devin „mijloace” pentru un „scop” mai adanc. In acest mod poti ajunge sa intrii in relatii nepotrivite pentru tine, in joburi pe care le urasti samd. In situatii extrem de complicate sau cu multe responsabilitati nedorite care vor atarna pe umerii tai.

Asa ca, in concluzie, intotdeauna este bine sa iti pui magica intrebare „de ce” si in asa fel poti descoperi moduri mult mai bune care sa te ajute sa obtii ceea ce iti doresti de fapt, inclusiv sufletul pereche, iubirea si pasiunea!
Citeste si: Despre … Nu trebuie sa ai o viata perfecta ca sa cuceresti un barbat!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply