Home » Noutati » Lumea digitala – Smartwatch-ul

Share This Post

Articole

Lumea digitala – Smartwatch-ul

Lumea digitala - Smartwatch

Lumea digitala – Smartwatch-ul: Într-o eră a tehnologiei, ceasurile analoge au început să fie înlocuite cu ceasurile digitale. Gadget-uri performante care încep să ocupe teren în vieţile noastre. Una din problemele de care se lovesc cel mai des posesorii de smartwatch-uri este lipsa de spatiu pe ecranul constrans sa incapa in formatul unui ceas de mana. Oricat de bine ar optimiza producatorii interfata si aplicatiile incluse. Un smartwatch nu va putea oferi niciodata flexibilitatea unui telefon cu ecran mare, designul actual fiind prea restrictiv. Mai mult, smartwatch-ul oferă conectivitate 3G şi GPS. Smartwatch-urile sunt dispozitive pe care le purtăm la mână şi care încorporează capacităţile pe care telefoanele noastre le pot realiza.

Lumea digitala – Smartwatch-ul: Unul dintre motivele pentru care multe persoane au ales să folosească un astfel de ceas, constă în faptul că nu ne consumă la fel de multă atenție precum telefoanele mobile. Deseori interacționăm cu indivizi care fac pauze de vorbire pentru a-și verifica telefonul sau chiar nu sunt atenți la interlocutorul lor.

Lumea digitala – Smartwatch-ul

Cel mai important element al ceasului este, însă, butonul SOS de care dispune. Prin apăsarea acestuia, purtătorul poate fi localizat uşor de către persoanele de contact selectate înainte, care primesc coordonatele geografice ale acestuia.

Unele dintre cele mai apreciate gadget-uri portabile sunt:
⦁ Apple Watch.
⦁ Samsung Gear S2.
⦁ Pebble Time Steel.
⦁ Omate Wherecom S3 ( va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie a acestui an).

Avantaje / Dezavantaje:
Ceasul digital prezintă avantaje şi la nivelul sănătăţii, pentru că poate avea funcția de pedometru. Ne informează dacă este necesar să bem apă, câți kilometri am mers în fiecare zi.. afişează ritmul nostru cardiac, sau câte calorii am ars. Un alt beneficiu major se rezumă la faptul că ne scutește de statul cu ochii în lumina artificială. Telefon, computer sau tabletă, toate au un efect nociv asupra ochilor noștri. Mai mult, s-a demonstrat că persoanele care își monitorizează activitatea fizică. Tind să devină mult mai active și să își îmbunătățească stilul de viață.
⦁ Sunt mai rezistente decât ai fi crezut.
⦁ Nu vei simți nevoia să îți iei altul prea curând.
⦁ Nu îl vei folosi activ.
⦁ Provoacă dependență.
Lumea digitala - Smartwatch

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply