Prima pagină » Noutati » Diva Cher aproape goala la Billboard
Articole

Diva Cher aproape goala la Billboard

Diva Cher aproape goala la Billboard Music Awards

Diva Cher, aproape goala la Billboard Music Awards. Artista internationala Cher, in varsta de 71 de ani a impresionat publicul la Billboard Music Awards. Duminica seara, 21 mai, eveniment desfasurat in Las Vegas. Purtand mai nimic si lasand destul la vedere, diva s-a remarcat prin doua costumatii tipice ei. Corpul ei lipsit de urmele timpului, acoperit doar cu lantisoare din diamante, a fost piesa de rezistenta a serii. Pare ca diva nemuritoare, Cher, a descoperit izvorul tineretii sau un bun medic estetician sau timpul a uitat sa treaca si prin calea ei.

Diva Cher aproape goala la Billboard Music Awards

Cher a fost dintotdeauna o nonconformistă, iar vârsta nu a schimbat-o deloc. Îi place să-și expună trupul, iar ținutele extravagante fac parte din imaginea ei de mai bine de cinci decenii. Fani de toate generațiile îi știu muzica și o adoră pentru stilul ei care pare să nu se demodeze niciodată. Cher, artista care s-a expus publicului mai bine de 50 de ani, nonconformista, dorind mereu sa epateze prin tinutele ei extravagante, si-a vrajit fanii care o adora pentru stilul, caracterul si farmecul ei.

Arată de milioane și nu-i pasă de vârstă! Diva Cher in varsta de 71 de ani a încins atmosfera, duminică seară pe 21 mai 2017, la Billboard Music Awards. Toate privirile au fost ațintite către corpul ei tonifiat, care se putea observa usor prin ținuta strălucitoare. Pe scenă, Cher a interpretat doar două melodii, dar suficient ca sa incinga atmosfera.

A vorbit cu publicul si a ținut să-i mulțumească mamei ei pentru succesul de care se bucură de zeci de ani.
„Vreau să-i mulțumesc mamei mele pentru că mi-a spus că nu voi fi cea mai inteligentă, cea mai frumoasă sau cea mai talentată, dar mi-a zis că voi fi specială”, a spus artista.
Citeste si: Despre sinceritatea si pasiunea intr-o relatie!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply