Home » Noutati » Despre mame celebre 2016

Share This Post

Articole

Despre mame celebre 2016

Despre mame celebre 2016

Despre mame celebre 2016: Victoria Beckham neaga zvonurile legate de despartirea sa de Davis care au circulat in ultima perioada. Victoria este o femeie ambitioasa care are un business de succes, pe langa minunata sa familie. In 2011, brandul Victoria Beckham a fost desemnat Designer Brand of the Year, titlu oferit de British Fashion Awards. Beyonce si-a inceput cariera ca membru Destiny’s Child, demonstrand atat stil cat si talent. Queen Bey este acum pe cont propriu in toate aspectele muncii sale: muca si stil personal. Ea fiind data in judecata de casa de discuri detinuta de asrtistul Jay Z. Pe motiv ca nu si-a respectat contractul si a plecat inainte de a scoate pe piata numarul de albume stabilit prin contract.

Angelina Jolie Pitt, dupa multi ani in care relatiile sale a fost delictul tabloidelor. Acum a atind un nivel de echilibru, care acum pare perfectiunea intruchipata, mama, actrita, filantrop si producator de succes. Angelina (40 de ani) si Brad (52 de ani) formeaza unu din cele mai sexy cupluri de la Hollywood. Cei doi au impreuna sase copii, care se implica in numeroase campanii de caritate si joaca in cele mai cotate filme.

Kim Kardashian nu a fost de la inceput un fashion dar recent este una din cele mai urmarite vedete ca a dat si nastere celui de-al doilea copil. Nu foarte multe mame din lume se pot lauda cu peste 4 milioane de fani pe Instagram. Kim Kardashian si-a facut intrarea in showbizz in anul 2006, cand a devenit stilista lui Brandy.

Despre mame celebre 2016

Jennifer Lopez si-a inceput cariera ca back up dancer pentru Janet Jackson. In prezent nu este casatorita cu cineva celebru sau cunoscut. Dar este o mama foarte fericita a doi copii si detinatoare unui imperiu cu numele ei in valoare de peste 2 miliarde de dolari.

Emmanuelle Alt este noul editor sef al Vogue Paris, care este renumita la nivel global pentru editorialele ei de moda. In prezent este casatorita cu Franck Durand, directorul artistic al casei de moda Isabel Marant. Care impreuna au doi copii adorabili. Ea a inceput sa lucreze la revista Elle de la varsta de 17 ani si castigata dupa plecarea Carine Roitfeld.
Despre mame celebre 2016

Join to chat – License Creative Commons

Share This Post

Leave a Reply