Home » Noutati » De ce sa “te apuci” de fumat

Share This Post

Articole

De ce sa “te apuci” de fumat

“te apuci” de fumat

De ce sa “te apuci” de fumat … Pe toate pachetele de țigări scrie că ,,Fumatul poate să ucidă” și alte baliverne. Avertismente peste avertismente, ești în permanență descurajat să fumezi. Ceea ce pachetele uită să menționeze sunt BENEFICIILE fumatului:
Petreci mai mult timp în aer liber. Conform Legii nr. 15/2016, fumatul in spatiile publice inchise este interzis.. Legea este benefica deoarece fumătorii stau pe terasă sau, dacă nu e niciuna, ies în față și fumează în picioare lângă ușă. Indiferent că e vară sau iarnă, că mori de cald sau că îngheți, fumezi în aer liber!De ce sa “te apuci” de fumat …

De ce sa “te apuci” de fumat

Ți se colorează și degetele
Ți se colorează și degetele
Îți place aurul? Dacă da, n-are rost să te limitezi la a purta bijuterii din aur: fă-ți și degetele galbene! Fumatul te ajută în acest sens și ți le colorează într-o nuanță foarte drăguță. Galbenul e asociat cu lumina, optimismul și plăcerea. Ce mai aștepți?
Parfum permanent
Parfum permanent
Culoarea nu e totul. Dacă te apuci de fumat, poți renunța la apa de gură sau la spray-ul de gură. Asta deoarece cavitatea ta bucală o să aibă un parfum permanent. Mirosul plăcut de scrumieră va da pe spate orice fată/băiat vrei să cucerești!

Viața și așa e prea lungă

Viața și așa e prea lungă
Școală, liceu, facultate, muncă. Totul se rezumă la muncă. De ce să te chinui șaizeci și ceva de ani ca un masochist, când poți să fumezi și să îți reduci drastic speranța de viață? E în avantajul tău!

Nu mai trebuie să depui efort fizic
trebuie să depui efort fizic
Asta pentru că nu mai poți. Fumatul îți reduce capacitatea plămânilor, așa că alergatul te va obosi mult mai repede ca înainte. În general, vei fi incapabil când vine vorba de activitate fizică solicitantă. E scuza perfectă să refuzi să ieși cu prietenii la tenis sau să cari sacoșele de la supermarket până acasă.

Cheltui banii înțelept

Țigările au ajuns foarte scumpe, iar dacă ești fumător înrăit nu prea îți mai rămân bani pentru altceva. E un lucru bun, pentru că nu îți mai poți cumpăra toate prostiile, precum mâncare sau apă. Cu cât îți rămân mai puțini bani de buzunar, cu atât îi cheltui mai înțelept.

Ești cool
Ești cool
Țigara între degete e un semn al puterii. Toată lumea te va admira când fumezi și te va respecta pentru nepăsarea cu care îți poluezi plămânii. Viața merită trăită din plin, făcând lucrurile care-ți plac, iar tu urmezi această filosofie fără să te intereseze consecințele. Ești cool!

Te înțelegi mai bine cu părinții
Te înțelegi mai bine cu părinții
Dacă și părinții tăi fumează, aveți ceva în comun! Puteți sta la o țigară împreună și vorbi despre toate fleacurile. Ei vor fi mândri de tine și te vor considera un adult. Te vei înțelege mai bine cu părinții tăi!

Ai pretext să iei pauze de la orice
Ai pretext să iei pauze de la orice
,,Pauza de țigară” e un bun motiv să întrerupi orice activitate. Când ai de scris un proiect imens până a doua zi, ai nevoie de câteva minute de odihnă din când în când. Scrii 2-3 cuvinte, ieși la țigară, mai scrii 2-3 și tot așa.

Dacă fumezi în pauza,, citește și: ,,ȚIGARA DIN PAUZĂ – 4 LUCRURI PE CARE LE PIERZI DIN CAUZA EI”

Cele mai bune idei îți vin când fumezi

Cele mai bune idei îți vin când fumezi
Știi cum și-a dat seama Isaac Newton de existența gravitației? Când i-a căzut un măr în cap. Dar nu ar fi fost lovit de fructul respectiv, dacă nu ar fi ieșit afară la o pauză de țigară sub pom. Când a descoperit Nicolaus Copernic faptul că Pământul se învârte în jurul Soarelui? În timp ce fuma o țigară. E nevoie să spunem mai mult?

Ești om mare
Ești om mare
Când fumezi, poți vorbi de la egal la egal cu persoane mature sau importante. Poate îți cere un foc, poate îi ceri tu lui, ideea e că vorbiți ca între amici. Nu contează că tu ai 15 ani și cealaltă persoană 48. Și tu ești om mare acum!

Scapi de copii

Scapi de copii
Dacă a face copii nu intră în planurile tale de viitor, apucă-te de fumat și scapi de-o grijă! Fumatul afectează fertilitatea, așa că e posibil să nu mai poți face copii nici dacă te răzgândești la un moment dat!
Sarcasm alert
Dacă încă nu te-ai prins, acest articol reprezintă o serie de exemple ,,AȘA NU”. NU te apuca de fumat și, dacă fumezi deja, lasă-te cât mai repede! E în joc sănătatea ta.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply